articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiectoare cu led de la Solar Watts – economiseste cu noile produse inovatoare!

Proiectoare cu led de la Solar Watts – economiseste cu noile produse inovatoare!

🕔03.Oct 2015

Majoritatea produselor care functioneaza pe baza de led au multe avantaje, mai ales ca acestea au o durata mai lunga de utilizare fata de produsele clasice. Pe langa aceste proiectoare care folosesc led-ul, mai exista numeroase alte produse precum: spoturi, becuri,benzi si multe alte sisteme de iluminat publice, dar nu numai. Noile proiectoare cu led acopera foarte multe nevoi ale consumatorilor in ceea ce priveste iluminarea, ceea ce le face atat de avantajoase.

In cazul in care sunteti in cautarea unor proiectoare cu led performante, Solar Watts va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de produse. Puteti alege dintr-o gama variata, acestea putand fi utilizate cu succes pentru numeroase aplicatii precum iluminarea cladirilor, statuilor, parcarilor, sculpturilor, stadioanelor sau panourilor publicitare si multe altele. Asadar, utilizarea lor la exterior este obisnuita , acestea fiind extrem de rezistente la factorii de mediu datorita materialelor de inalta calitate.

Spre deosebire de proiectoarele clasice, acestea reduc considerabil consumul de energie, ceea ce inseamna facturi mai mici, dar si randament mare. Prin urmare, eficienta lor depaseste cu mult capacitatea proiectoarelor vechi, datorita utilizarii led-urilor si avantajelor aduse de acestea. In plus, sunt cat se poate de prietenoase cu mediul inconjurator, avand in vedere ca nu contin substante chimice nocive si nici nu emit radiatii.

Proiectoare cu led – avantaje si caracteristici generale

Iluminatul este necesar nu doar din punct de vedere estetic, cat si practic, intrucat oamenii au nevoie de lumina si pe timp de noapte. Insa, pentru a contribui la un viitor mai bun, ar trebui sa avem grija mai mare ce fel de produse utilizam pentru a beneficia de lumina dorita, intrucat consumul mare de energie si emisiile care ajung in aer sunt extrem de daunatoare atat pentru mediu, cat si pentru om. Din fericire, noile proiectoare cu led reusesc sa aiba o durata mai mare de viata, sa nu dauneze mediului si sa consume foarte putina energie electrica.

Rezistenta este unul dintre avantajele principale, avand in vedere ca in componenta acestor produse intra materiale dure, care nu se defecteaza atat de usor si care nu cedeaza in fata schimbarilor de temperatura, ploilor, zapezii si restului de fenomene meteorologice. Tot aceste proiectoare cu led emit o lumina alba in mod constant care nu are fluctuatii si prin urmare nu oboseste ochiul uman. Sunt cat se poate de ecologice, mercurul, sulful sau alte substante toxice fiind total eliminate din compozitia acestora.

Unde gasesti proiectoare cu led de calitate superioara?

Solar Watts va intampina cu o gama variata de proiectoare cu led, cu putere diferita, in functie de aplicatia pentru care le necesitati. Au carcasa din aluminiu, iar elementele de fixare sunt fabricate din otel inoxidabil. Sunt acoperite cu o vopsea speciala care le proyejeaza impotriva coroziunii , iar sticla care are o grosime de 5 mm transmite lumina excelent si rezista la temperaturi foarte ridicate. Nu trebuie sa va preocupati prea mult de acestea, intrucat ele se aprind si se sting instantaneu.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică