articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiectare arhitectura cu Art Arhitecture&Design

Proiectare arhitectura cu Art Arhitecture&Design

🕔09.Apr 2015

Vrei sa-ti construiesti o casa simpla, cu unul sau mai multe etaje, cu sau fara mansarda? Ti-ar placea sa ai o casa de vacanta undeva la munte unde sa te relaxezi in fiecare vara sau de sarbatori? In acest scop ai nevoie si de servicii proiectare arhitectura, de o echipa de specialisti bine pusa la punct care sa inteleaga exact care sunt necesitatile si asteptarile tal,e si care sa transpuna in plan fizic tot ceea ce-ti doresti.

Arhitectul si serviciul de proiectare arhitectura

 

Arhitectul este acea persoana care se ocupa de tot ceea ce inseamna proiectare, design si control al calitatii unei cladiri. In sens larg, adica mai pe intelesul tuturor, arhitectul traduce nevoile clientilor sai printr-o constructie.

Desigur, pentru a reusi sa implineasca toate dorintele unui client, un arhitect trebuie sa cunoasca toate legile de constructie, legi care trebuie aplicate intocmai pentru reusita constructiei. Cunoasterea este necesara pentru a se exclude ambiguitatea, confuzia si omiterea de elemente absolut necesare unei constructii.

Practic, arhitectul este la mijloc, se afla intre dorintele beneficiarului si solutiile propuse de constructor, el trebuind sa-i impace pe acestia si sa aleaga solutiile cele mai bune pentru a se realiza cladirea dorita de toate partile. Deci, el este omul de legatura intre beneficiar si constructor, diferiti ofertanti de materiale si de tehnologii si specialistii implicati in realizarea constructiei: inginerul de rezistenta, inginerul HVAC sau inginerul topometrist fiind cativa dintre acestia.

Astfel, atunci cand vorbim despre proiectare arhitectura, intreg proiectul trebuie sa urmeze cateva faze esentiale:

1. Stabilirea temei de proiect si faza de ofertare care presupune si incheierea contractului;

2. Obtinerea Certificatului de Urbanism. Acest certificat este un act eliberat de catre Primarie si are caracter informativ. El nu tine locul autorizatiei de construire. Documentatia necesara contine:

– piese scrise: memoriu CU, cerere pentru eliberarea certificatului, chitanta prin care dovedesti ca ai platit taxa, fisa tehnica, extras CF;

– piese desenate: plan de situatie existent, plan de situatie propus – 2 exemplare si un plan de incadrare in PUG;

3. Documentatie pentru obtinerea avizelor. Aceste avize te ajuta sa intocmesti dosarul pentru a obtine autorizatia de construire;

4. Documentatie tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de construire. Este un element cheie si fara aceasta autorizatie nu poti obtine documentul mult dorit;

5. Proiectul tehnic si detaliile de executie.

Pentru proiectare arhitectura bazeaza-te pe Art Arhitecture&Design

 

Cand vine vorba despre servicii de proiectare arhitectura, Art Arhitecture&Design este partenerul tau de incredere. Aceasta echipa din Bucuresti iti ofera servicii realiste, de calitate, in conformitate cu asteptarile tale.

Experienta de foarte multi ani in domeniu, cunostintele necesare, promptitudinea si seriozitatea fac ca Art Arhitecture&Design sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. In plus, echipa de specialisti din capitala iti ofera si varietate:

– proiecte pentru case;

– locuinte colective;

– proiecte tip;

– cladiri de birouri;

– ansambluri rezidentiale;

– case de vacanta;

– hale si showroom-uri;

– cladiri industriale;

– cladiri de cult.

Tehnologiile de ultima generatie, simtul artistic dezvoltat, bunul gust si priceperea in aceasta meserie, toate fac ca serviciile de proiectare arhitectura de la Art Arhitecture&Design sa fie o alegere inspirata din toate punctele de vedere!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege proiectare arhitectura de la Art Arhitecture&Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Art Arhitecture&Design? Pentru detalii, suna la numarul 0721-668.217 si 0726-881.667.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare