articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Profita de soare cu panourile solare iTechSol!

Profita de soare cu panourile solare iTechSol!

🕔02.Apr 2014

Inca de mici am fost invatati sa iubim si sa respectam mediul in care traim, dar si sa facem tot posibilul pentru a-l proteja. Din nefericire, in urma unei expansiuni continue a tehnologiei, involuntar, omul a luat parte si la actiuni daunatoare mediului inconjurator. Vestea buna este ca odata cu trecerea timpului, au fost dezvoltate atat tehnologii care sa le faca oamenilor viata mai usoara, cat si tehnologii care sa ii ajute sa traiasca intr-un mediu mai sanatos, prezervand resursele disponibile. Din gama acestor tehnologii fac parte si panourile solare; in momentul in care iti doresti sa ai la dispozitie cat mai multe optiuni cand vine vorba de panouri solare, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele oferite de firma iTechSol!

Despre panourile solare

Exista doua mari categorii de panouri solare: panouri solare termice si panouri fotovoltaice. Care este diferenta? Ei bine, panourile solare termice, cunoscute si sub denumirea de “colectoare solare”, sunt instalatii care capteaza energia solara obtinuta prin raze si o transforma in energie termica. In acelasi timp, panourile solare fotovoltaice transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electrica. In timp ce panourile solare termice au ca si componenta principala elementul absorbant, care are rolul de a transforma energia razelor solare in energie termica si a o ceda apoi unui agent termic cum ar fi apa, panourile solare fotovoltaice au ca si componente principale celulele solare, care asigura o gama vasta de beneficii.

Pe langa panourile solare termice si panourile solare fotovoltaice, exista si alte tipuri de panouri solare, cum ar fi: panourile laminate sticla- sticla, panourile concentrator, colectoarele cu fluorescenta, panourile sticla- sticla ce utilizeaza rasini aplicate prin turnare, panouri cu strat subtire pe suprafete de sticla. Cei mai multi producatori ai modulelor solare se afla in Asia si in China.

Care sunt avantajele panourilor solare iTechSol?

Inainte de toate, trebuie sa stii ca iTechSol iti pune la dispozitie atat panourile solare termice, cat si panouri solare fotovoltaice. Mai mult decat atat, poti apela la ajutorul nostru si in cazul in care ai nevoie de panouri solare plane cu absorber. Astfel, primul avantaj al colaborarii cu firma noastra este evident: gama vasta de produse. Cu iTechSol, ai posibilitatea de a alege exact varianta potrivita cladirii tale sau stilului tau de viata.

Avantajul panourilor solare termice se refera la posibilitatea de a fi montate extrem de usor pe orice tip de suprafata: fie pe acoperisuri inclinate sau cu panta mica, fie pe fatade sau acoperisuri de sine statatoare. Mai mult decat atat, panourile solare termice au dimensiuni mici  si sunt formate din mai multe piese, instalandu-se foarte rapid si usor. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza resurselor termice primite in momentul in care afara este innorat; cu panourile solare termice, aportul la incalzirea apei sau la caldura poate fi realizat chiar si atunci cand lumina este difuza!

Panourile fotovoltaice iti ofera si ele, la fel ca si celelalte tipuri de panouri solare, o serie de avantaje. In primul rand, panourile solare fotovoltaice iTechSol au in compozitia lor aluminiu, fiind foarte rezistente la coroziune. In al doilea rand, performantele obtinute sunt extraordinare datorita sticlei transparente, iar lumina este redusa.

Alege panouri solare iTechSol! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.panoultau.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.