articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Produse naturiste imunitatea – o solutie mai buna

Produse naturiste imunitatea – o solutie mai buna

🕔18.Oct 2015

Sistemul imunitar sau imunitatea organismului cuprinde mecanismele pe care organismul le foloseste pentru a se apara de varietatea de agenti patogeni – bacterii, virusi, fungi, medicamente, substante toxice, radiatii. Atunci cand agentii patogeni sunt in cantitati mici, sistemul imunitar va trece cu brio peste acest atac. In schimb, din pacate, tot mai dese sunt cauzele cand sistemul imunitar este slabit si are nevoie de ajutor pentru a lupta impotriva agentilor patogeni.

Medicii de specialitate vorbesc despre imunitatea innascuta si imunitatea dobandita. Imunitatea innascuta este cea pe care ai mostenit-o de la parinti si nu mai poate fi influentata pana la sfarsitul vietii. Spre deosebire de aceasta, imunitatea dobandita este cea care poate fi modelata si sustinuta prin intermediul dietei, vaccinurilor etc. Un ritm de viata alert si o dieta nesanatoasa duc fara nici o indoiala la scaderea imunitatii. Pentru cea mai mica viroza, chiar nu este necesar sa apelati imediat la antibiotice. Aproximativ 70% dintre romani iau anibiotice fara prescriptie medicala chiar si atunci cand este vorba doar de o simpla raceala. Consecintele abuzului de antibiotice sunt deosebit de grave. Flora intestinala este distrusa si imunitatea scade drastic. Eliminarea acestor factori se poate realiza cu ajutorul unor produse naturiste imunitate. Acum nu mai este nevoie sa apelezi la antibiotice sau alte capsule medicamentoase cand ai la indemana ajutorul naturii pentru ca tu sa ai o imunitate de invidiat. Ce e mai sanatos si mai natural vei gasi doar in produse naturiste imunitate.

Produse naturiste imunitate –  de unde poti cumpara?

Un magazin online de unde poti achizitiona foarte simplu si rapid produse naturiste imunitate de cea mai buna calitate se numeste Club de Sanatate. Sub acest nume sunt reunite produsele nauriste CaliVita International, o sala de fitness cu salon de masaj si un cabinet de terapii complementare, acestea din urma fiind localizate in irasul Cluj Napoca. Club de Sanatate reuseste sa fie mereu in partener de incredere, datorita naturii produselor comercializate si serviciilor oferite.

Pentru a va recapata sau mentine sanatatea, orice client are posibilitatea de a alege alternative naturale a medicamentelor de pe piata actuala. Mai exact, din acest magazin online, puteti alege urmatoarele produse naturiste CaliVita: vitamine, minerale, antioxidanti, multivitamine, produse pentru slabit, ficat, scaderea colesterolului, digestie etc., dar si cosmetice si multe alte prouse pentru frumusete.

In cadrul cabinetului de terapii complementare, clientii pot beneficia de tratemente cu saliva de lipitori, oxigen stabilizat etc. Sala de fitness este dotata corespunzator cu aparatura moderna, iar in salonul de masaj se efectueaza proceduri cu rol estetic, regenerativ si de relaxare.

In ceea ce priveste gama de produse naturiste imunitate, in cadrul acesui magazin veti gasi aceste produse sub forma de capsule cu pulbere de gheara matei si zinc (Immunaid) si capsule care mai contin, pe langa elementele mentionate, si radacina de Echinacea, lizina si frunze de maslin (Virago).

Virago si Immunaid sunt niste produse naturiste imunitate excelente, deoarece iti stimuleaza si intaresc sistemul imunitar, pregatindu-l astfel de lupta impotriva diversilor agenti patogeni. De asemeni, pe langa efectele ce le au asupra imunitatii, trebuie sa luati in considerare si fapul ca Immunaid incetineste efectele imbatranirii si asigura o functionare perfecta a aparatului cardiovascular. Daca vreti sa aflati mai multe detalii cu privire la aceste produse naturiste imunitate, te invitam sa accesezi clubdesanatate.ro.