articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Produse din lemn: balansoare

Produse din lemn: balansoare

🕔05.Mar 2013

 Atunci cand rostesti cuvantul balansoar este clar ca te gandesti instantaneu la copilarie. Iti amintesti de leaganele acelea mari, din lemn, pe care le gaseai in parcuri cand te ducea bunica sau chiar si mama, atunci cand avea timp si nu era prinsa cu munca. Iti amintesti si de jocurile pe care le incingeai cu prietenii tai, cand pe balansoare, cand in leagane sau in carusel. Cuvantul balansoar iti ofera un sentiment de liniste, o oaza de pace, de relaxare, de melancolie si reverie. Te poarta cu gandul la o dupa-masa linistita de duminica, ghemuit pe un scaun balansoar si o carte buna.

Dar hai sa vedem ce este un balansoar si de cate tipuri poate fi.

Initial balansoarul a semanat cu un scaun normal. De fapt, se zice ca a fost chiar scaun, iar Benjamin Franklin i-ar fi adaugat 2 talpi. Si uite asa, incepand din acel moment (secolul XIX), tamplarii au primit de lucru.
De atunci balansoarele s-au diversificat. Au ramas si cele clasice care aduc a scaune si care au devenit tot mai confortabile, s-au inventat si balansoarele-leagane pentru sugari, au aparut si balansoarele mari, de curte, pe care pot incapea mai multe persoane. Si nu in ultimul rand, au fost create si balansoarele pentru spatiile de joaca.

Din dragoste pentru copii si copilarie, caci si ei au avut parte de inocenta din aceasta perioada, un grup de persoane cu suflet mare, numiti Woodjoy, au inceput sa comercializeze produse din lemn, pe care le-au dedicat tuturor copiilor din lume.

In primul rand Woodjoy sunt producatorii si totodata distribuitorii acestor produse din lemn. Acest lucru permite ca produsele lor sa aiba un pret bun si accesibil. Livrarea se face in 24 de ore, oriunde in tara. Si un alt aspect important, deoarece echipa pune pret pe calitate si pe satisfacerea clientului, este faptul ca poti returna produsul in termen de 15 zile, daca nu esti multumit.

Woodjoy pune la dispozitia copiilor o gama variata de produse. Toate produsele lor sunt de calitate, sunt confectionate din lemn natur si sunt viu colorate, atragand astfel atentia celor mici.

Ei comercializeaza jucarii educationale, deoarece este clar ca la varsta copilariei cel mai bine se invata prin joaca. Amintim aici de Panoul pentru pregatirea scrisului, de Panoul cu numere digitale sau de Papucul cu siret.

O alta categorie sunt jucariile destinate jocurilor de rol, cum ar fi Masa de calcat, Fierul de calcat sau Jocul la volan.

Amintim si de educarea miscarii prin jucariile adecvate, de mobilierele special create pentru copii (scaune, mese, pupitre – toate pe masura lor), de jucariile pentru recreere (cine nu cunoaste celebrul joc Nu te supara frate, Moara sau X/O ?!) .

Woodjoy nu a uitat nici de spatiile de joaca si a confectionat pentru copii leagane, turnuri, complexe pentru catarare si balansoare.
In categoria balansoare avem 2 produse: un balansoar calut care are locuri doar pentru 2 copii si-l gasiti la pretul de 744 RON, si un balansoar calut care are 4 locuri si costa 1052 RON. Sunt lucrate din lemn, sunt rezistente si sigur copiii se vor bucura si se vor juca cat mai mult in aer liber.

Copiii sunt viitorul omenirii si de aceea trebuie educati cat mai frumos posibil, pentru ca lumea sa fie ea insasi frumoasa si colorata ca un zambet de copil.

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand