articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Produse de curatenie profesionale de la Medinet Hyegine Consulting

Produse de curatenie profesionale de la Medinet Hyegine Consulting

🕔23.Sep 2013

Un stil de viata sanatos implica, pe langa aspectele ce tin strict de activitatea depusa de fiecare dintre noi, si igienizarea mediului in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi. Asadar, fie ca ne referim la locuinta proprie, sau la locul de munca, curatenia spatiului si a aparaturii cu care intram in contact trebuie sa se realizeze periodic si adecvat pentru a se inlatura microbii sau substantele daunatoare ce ne pot imbolnavi sau care pot favoriza raspandirea cu rapiditate a unor diverse afectiuni. Aceasta igienizare se poate efectua prin actiuni personale, dar in cazul in care timpul nu va permite sau daca este necesara curatarea unui spatiu ce implica masuri suplimentare de igiena, atunci este recomandat ajutorul unor profesionisti.

Acest ajutor poate fi furnizat de Medinet Hyegine Consulting, o companie de profil ce isi are sediul in Arad. Medinet Hyegine Consulting isi desfasoara activitatea furnizand produse si servicii de cea mai buna calitate pentru realizarea de dezinsectii, deratizari si dezinfectii; mai mult, compania dispune si de personal calificat ce poate efectua igienizari profesioniste pentru spatii comerciale, industriale, agroalimentare, publice sau private. Asadar, Medinet Hyegine Consulting poate reprezenta alegerea perfecta si completa pentru curatarea locului de munca sau locuintei proprii atunci cand solutiile dumneavoastra nu dau roade, sau atunci cand timpul nu o permite.

In cazul dezinsectiilor, a deratizarilor si a dezinfectiilor, Medinet Hyegine Consulting detine personal calificat si un medic veterinar cu experienta, ce vor intreprinde cele mai rapide si potrivite solutii pentru alungarea daunatorilor, pentru prevenirea aparitiei lor si pentru igienizarea locului respectiv. Substantele folosite nu sunt daunatoare pentru sanatatea oamenilor, acestea actionand prompt doar impotriva „musafirilor” nepoftiti. Medinet Hyegine Consulting va actiona in cel mai scurt timp, furnizand servicii accesibile atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice din Arad si din imprejurimi.

Printre produsele si serviciile oferite de Medinet Hyegine Consulting, ce includ o serie de produse de curatenie de specialitate, amintim urmatoarele: vanzare detergenti industriali, detergenti pentru masini de spalat podele, decapanti, solutii pentru protectie pardoseli, produse pentru curatarea parchetului, produse intretinere curatenie zilnica, detergenti dezinfectanti, curatenie grupuri sanitare, produse pentru ingrijirea mobilei, curatenie in industria alimentara, solutii pentru masini de spalat vase, lavete microfibra, dezinfectant maini, dispensere sapun, detergent praf pentru textile si multe altele.

Dupa cum puteti observa, Medinet Hyegine Consulting este expertul potrivit pentru o curatenie impecabila atat a locuintei proprii, cat si a spatiului industrial sau comercial in care activati. Dupa cum am precizat, aceste produse de curatenie sunt conforme cu normele sanitare in vigoare, masurile si solutiile aplicate nefiind nocive pentru cei ce intra in contact cu mobilierul sau aparatura supusa igienizarii in cauza.

Daca doriti solicitarea serviciilor Medinet Hyegine Consulting nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos pentru a stabili o legatura cu un reprezentant al companiei. Date suplimentare referitoare la activitatea depusa de personalul Medinet Hyegine Consulting, precum si despre serviciile si produsele comercializate, puteti gasi pe pagina web a firmei. Puteti solicita si asistenta de specialitate pentru achizitionarea produselor potrivite pentru situatia dumneavoastra, expertii Medinet Hyegine Consulting fiind disponibili pentru orice tip de cerere.

Medinet Hyegine Consulting, date contact:

Adresa: str. Ilie Maduta Blc. 327 Sc. A ap.1 jud. Arad 310330 Romania
Telefon: + 4.0357.424.724
Fax: + 4.0257.262.611
email: medinetarad@gmail.com
office@medinetconsulting.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.