articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Producator turta dulce Chitulescu Prod readuce gustul copilariei

Producator turta dulce Chitulescu Prod readuce gustul copilariei

🕔20.Jun 2015

Multi dintre noi isi amintesc de turta dulce facuta pe vremuri, ce ni se parea cel mai bun desert posibil. Ei bine, inca puteti regasi acel gust inconfundabil in turta dulce produsa de firma Chitulescu Prod, producator turta dulce.

Despre Chitulescu Prod, producator turta dulce

 

Cu sediul in Targoviste, compania Chitulescu Prod, producator turta dulce, este o societate comerciala infiintata in anul 1994, ce activeaza in industria alimentara, fiind specializata in fabricarea produselor de panificatie si patiserie. Societatea a comercializat o gama larga de produse in primii ani de activitate, apoi a restrans oferta doar pentru produsele de patiserie rentabile care au o mare cerere pe piata.

In ultimii ani Chitulescu Prod, producator turta dulce, a dezvoltat sectoare de productie ale turtei dulci, cerealelor expandate si al arpacasului, si pune la dispozitia tuturor celor interesati produse de cea mai buna calitate, datorita experientei de lunga durata in producerea acestor produse. Ca dovada a faptului ca aceasta companie mentine un standard crescut in tot ceea ce face, sta portofoliul de clienti fideli care asigura un trend constant si o crestere a companiei indiferent de climatul economic actual intern sau extern.

Compania Chitulescu Prod vine in intampinarea cerintelor clientilor cu produse de cea mai buna calitate, fabricate la cele mai inalte standarde.

Daca la inceputurile sale turta dulce era coapta in principal sub forma unor inimi simbolizand iubirea, porci ce simbolizau viata si bunastare si ingeri, semnul bunatatii si al spiritualitatii, in secolul al XV-lea au fost inventate cele mai populare forme, figurinele. Figurinele cu mare continut de ghimbir au fost consemnate pentru prima data la curtea reginei Elisabeta I a Angliei si erau, in principiu, chipul unor personalitati care frecventau dineurile oferite de regina.

Turta dulce de la Chitulescu Prod, producator turta dulce

 

Printre produsele comercializate de aceasta companie se numara si turta dulce cu gem, o specialitate pe placul tuturor, produs de panificatie obtinut dintr-un aluat pe baza de faina si zahar printr-un procedeu de coacere traditional. Aceasta companie produce turta dulce cu gem care indeplineste toate solicitarile atat pe plan local, cat si international.

Reteta de turta dulce este relativ usoara, dar de multe ori nu o veti prepara din comoditate sau pentru ca stiti ca nu va va iesi asa cum va doriti. In acest caz va trebui sa va gasiti un furnizor de turta dulce pentru ca sarbatorilor dumneavoastra sa nu le lipseasca acest minunat preparat care da parfumul de sarbatoare. In cazul in care nu ati gasit un furnizor deja, compania Chitulescu Prod,  producator turta dulce, este furnizorul perfect atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice.

Datorita aromei sale, turta dulce este desertul preferat al copiilor in special in perioada sarbatorilor. Amintiti-va de gustul copilariei cu turta dulce de la Chitulescu Prod! Aceasta companie are o activitate infloritoare datorita echipei de profesionisti care au grija ca toate produsele comercializate sa ajunga la dumneavoasta in cel mai scurt timp posibil. Va invitam sa reintrati in lumea copilariei achizitionand turta dulce sau celelalte produse de panificatie de la Chitulescu Prod.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca