articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prodcombilc-Tabla tip tigla Lindab. Pret excelent, livrari in toata tara!

Prodcombilc-Tabla tip tigla Lindab. Pret excelent, livrari in toata tara!

🕔10.Sep 2015

Confortul caminului tau depinde de calitatea acoperisului. O solutie tot mai populara in randul celor care doresc eficienta termica, aspect estetic desavarist, montaj usor si durabilitate de zeci de ani este…tabla tip tigla.

Disponibila in zeci de culori, tabla tip tigla asigura un aspect de nota 10 acoperisurilor dar si o rezistenta stasnica. Nu intamplator, tabla tip tigla a luat deja locul clasicelor sisteme de acoperire, devenind cea mai populara si mai rentabila solutie la ora actuala in materie de acoperisuri!

Tabla tip tigla in gama completa si de la furnizori cu prestigiu pe piata de specialitate gasesti in oferta Prodcombilc. Mai exact, firma din Focsani iti pune la dispozitie tabla tip tigla marca Lindab.  Greutatea redusa (de numai 5 kg/mp) asigura un montaj rapid si sigur, lucru favorizat si de dimensiunea mare a placilor. Pentru un plus la capitolul rezistenta, tabla tip tigla dispune inclusiv de un strat protector. Gratie acestui strat, culoarea tiglei isi pastreaza intensitate zeci de ani, indiferent de expunerea la razele UV.

Tabla tip tigla comercializata de Prodcombilc este ideala atat pentru constructiile ridicate de la zero, cat si pentru lucrarile de reamanajare. Eficienta este superioara in cazul ambelor variante!

De asemenea, Prodcombilc iti asigura accesul si la a o gama variata de culori, astfel ca acoperisul casei tale sa fie unic si cu o estetica impresionanta!

Tabla tip tigla-Confort la interior, estetica de nota 10 la exterior!

Este cunoscut faptul ca, acoperisul asigura protectie caminului. Dincolo de acest aspect, acoperisul indeplineste si o functie estetica. Pentru un rezultat spectaculos, specialistii din domeniul constructiilor recomanda tabla tip tigla.  Iata motivele:

Confort si rezistenta

Tabla tip tigla contribuie la  mentinerea caldurii pe timp de iarna si la mentinerea unei ventilatii optime pe timp de vara, oferind astfel nivelul ideal de confort in camin. Mai mult, gratie duritatii, tabla tip tigla rezista cu brio la orice conditii climatice (grindina, vant, ploi, ninsori, cicluri repetate inghet/dezghet) sau factori de uzura (rugina, muschi, umiditate excesiva).

Durabilitate si pret accesibil

Tabla tip tigla are cea mai lunga durata de viata. Fiind confectionata din otel, tabla tip tigla rezista in fata oricarei interperii. Aceasta nu crapa, nu se decoloreaza sub actiunea razelor UV sau a ploii acide, nu rugineste si nu isi pierde din intensitatea culorii.  Vorbind in cifere, durata tablei tip tigla poate ajunge la si 60 de ani! Cu alte cuvinte, ai un acoperis intact pentru generatii la rand!

Toate aceste beneficii te costa putin, foarte putin!

Prodcombilc-Frunizor de solutii premium, tabla tip tigla Lindab

Specializata in comercializara unei game variate de produse pentru constructii, firma Prodcombilc asigura inclusiv partea de acoperisuri, punand la dispozitie tabla tip tigla marca Lindab. Astfel, Prodcombilc garanteaza un acoperis rezistent, estetic si de durata atat pentru constructiile noi cat si pentru cele renovate. Solutiile se preteaza cladirilor rezidentiale si nu numai.

Tabla tip tigla este debitata in panouri la comanda, in functie de cerintele si preferintele clientilor, respectiv suprafata acoperisului pe care trebuie sa-l creeze.

Afla tot ceea ce te intereseaza in materie de tabla tip tigla cu un singur click: www.prodcombilc.ro .