articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Procas Expert Construct, profesionalismul hidroizolatiei pentru terese

Procas Expert Construct, profesionalismul hidroizolatiei pentru terese

🕔24.Aug 2013

Ai construit un imobil sau vrei sa iti repari hidroizolatia terasei si cauti o firma cu experienta multa care sa execute aceste lucrari cu materiale de cea mai buna calitate? Firma Procas Expert Construct din Bucuresti te poate ajuta sa iti rezolvi problema. Aceasta firma este gata oricand sa raspunda nevoilor tale.

Ce reprezinta reparatia hidroizolatiei unei terase?

Acoperisul este una dintre cele mai importante parti ale unei imobil si de aceea trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita, asta daca nu doresti sa ai probleme din cauza apei rezultate din ploi sau din topirea zapezii. De aceea, o lucrare de hidroizolatie pentru un acoperis sau terasa trebuie sa fie intotdeuna un succes.

Etapele parcurse pentru reparatia de hidroizolatie

Se decapeaza suprafata care este stricata, apoi se uniformizeaza, acest lucru se face prin topirea bitumului din stratul superior, dupa care se da cu amorsa toata suprafata. Apoi, se pot face si reparatii locale prin aceste membrane de hidroizolatie prin sudura la cald si totodata se pot repara si bordurile care prezinta deteriorari. Un aspect important in reparatia hidroizolatiei pentru terase si acoperisuri este faptul ca trebuie sa tii cont de etansarea acesteia la gurile de aerisire si la scurgerile de pe suprafata ei.

Daca doresti sa refaci integral o hidroizolatie de acoperis, sulurile de material hidroizolator se vor pregati pentru aplicarea acestora pe suprafata acoperisului. Pentru inceput se vor derula sulurile pe terasa si se lasa pentru a se detensiona, dupa care se taie la dimensiunile dorite si se verifica la pozitie. Aceste suluri de hidroizolatii trebuie sa fie perfecte atunci cand sunt aduse si nu au voie sa aiba deteriorari de nici un fel, pentru a se evita infiltrarea apei, sub nivelul hidroizolatiei.

Pregatirea suprafetei pentru aplicarea hidroizolatiei se face prin curatirea acesteia de materialele straine, cu o matura, pentru ca suprafata sa fie curata, fara urme de praf, grasimi sau uleiuri, pentru ca acestea nu permit aplicarea corecta a membranei.

Dupa acesta operatie trebuie realizata o suprafata cat mai plata si uniforma pentru a se evita golurile de aer, astfel incat membrana bituminoasa sa se lipeasca cat mai etans. Ulterior acestui proces se aplica amorsa, o solutie bituminoasa, care se aplica la rece, cu peria, intr-un strat uniform si continuu, fara a ramane in urma zone neacoperite. Aceasta amorsa se va usca in cateva ore si se va obtine o suprafata continua, fara fisuri si umflaturi, ce va fi perfecta pentru aplicarea hidroizolatiei.

Efectuarea lucrarii se face cand este o temperatura minima de +5°C si umiditate de maximum 80%. In practica, se folosesc doua tehnologii de aplicare a materialelor cu bitum modificat: tehnologia de lipire cu flacara si cea cu mastic la rece.

Metoda cu flacara: pe suprafata perfect curata si amorsata se va derula sulul de material hidroizolator in pozitie finala, pentru ca orice defecte posibile sa fie reparate. Flacara trebuie reglata astfel ca in timp scurt sa topeasca suprafata produsului pe care aceasta se aplica.

Firma Procas Expert Construct din Bucuresti iti sta la dispozitie pentru lucrari de hidroizolare terase ce sunt realizate la o calitate superioara. Experienta acumulata de personalul acestei firme in toti anii de cand fiinteaza este dublata si de utilizarea celor mai noi tehnologii, lucru ce este pus in folosul clientilor.

Daca ai nevoie de serviciul hidroizolatii terase, ia legatura cu firma Procas Expert Construct. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021.240.11.54 si 0723.577.910 sau trimite un e-mail pe adresa office@procas.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre restaurare tablouri.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare