articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Procas Expert Construct – Hidroizolatie pentru blocul tau!

Procas Expert Construct – Hidroizolatie pentru blocul tau!

🕔04.Dec 2013

Hidroizolarea este unul dintre procedeele necesare pentru protejarea unei constructii impotriva actiunii apei. Intrucat constructiile din beton nu sunt impermeabile, acestea pot fi afectate in timp de actiunea apei, cauzand deteriorarea. In ceea ce priveste constructiile, o cladire sau o structura este hidroizolata prin folosirea de membrane pentru a proteja interiorul pe care il acopera pastrandu-i in acelasi timp integritatea structurala. Pentru obtinerea unor rezultate bune in cadrul acestor tipuri de lucrari esentiale de protejare a constructiilor, ai nevoie de o echipa de profesionisti, special instruiti in acest domeniu. Procas Expert Construct efectueaza lucrari de hidroizolatii in Bucuresti la standarde inalte de calitate si respectand normele europene. Procas Expert Construct utilizeaza cele mai noi tehnici de hidroizolare si echipamente de ultima generatie pentru ca lucrarile care le realizezi sa fie durabile si eficiente.

Cu o vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor, firma Procas Expert Construct executa lucrari de hidroizolatii in scopul prevenirii infiltrarii apei. Prin intermediul echipamentelor si materialelor de cea mai buna calitate, personalul instruit de care dispune Procas Expert Construct realizeaza lucrari de hidroizolare a blocurilor localizate in orice parte a capitalei. Efectuate in conformitate cu legile europene, lucrarile de hidroizolatie previn infiltratiile de apa si implicit cheltuielile suplimentare si disconfortul locatarilor. Se recomanda efectuarea acestor lucrari pe timp de vara, intrucat iarna, materialele de hidroizolatie pot fi afectate de temperaturile scazute si de umezeala. Plata lucrarilor executate se poate efectua si in rate, fara perceperea unei dobanzi sau actualizarea pretului la cursul de schimb valutar. Beneficiarii vor plati un avans initial, care este destinat procurarii de materiale si reprezinta 30-40% din valoarea lucrarii. Firma Procas Expert Construct asigura si urmarirea comportarii in exploatare a lucrarilor executate, gratuit, in perioada de garantie. Lucrarile executate de firma sunt verificate anual si sunt remediate gratuit in cazul unor eventuale defecte. Mai mult decat atata, hidroizolarea acoperisului blocului este esentiala pentru ca multi proprietari sufera din cauza infiltratiilor care pot patrunde si in instalatii electrice.

Cu sediul in Bucuresti, firma Procas Expert Construct activeaza in domeniul constructiilor oferind o gama larga de servicii, printre care amintim hidroizolatii monostrat si dublustrat pentru terase, subsoluri, bazine si poduri, termoizolatii pentru blocuri, constructii civile si industriale, precum si constructii edilitare. In plus, firma pune la dispozitie si servicii ce tin de amenajarile si finisarile interioare si exterioare, in cadrul carora beneficiezi de cele mai bune lucrari de placari ale fatadelor  exterioare, montaj al gresiei, faiantei, peretilor din rigips si al tavanelor false si multe altele. Firma utilizeaza materiale de calitate si echipamente de ultima generatie pentru a raspunde oricarei solicitari venite din partea clientilor.

Pentru orice lucrare de acest gen, firma Procas Expert Construct iti sta la dispozitie, raspunzand prompt oricarei provocari venita in acest sens. Echipa Procas Expert Construct ofera cele mai bune servicii, dar si consultanta gratuita de specialitate in acest domeniu. Pentru a vizualiza imagini cu lucrarile realizate de firma Procas Expert Construct, acceseaza pagina de internet a firmei, iar pentru a beneficia de cele mai bune servicii, apeleaza la serviciile de hidroizolatie blocuri oferite de Procas Expert Construct.

Datele de contact ale firmei Procas Expert Construct

Adresa firmei: Strada Pancota, Nr.5, Bucuresti

Telefon: 021 240 11 54

Email: office@procas.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare