articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Probleme cu masina? AutoK9 va ajuta cu servicii ireprosabile reparatii auto Bucuresti

Probleme cu masina? AutoK9 va ajuta cu servicii ireprosabile reparatii auto Bucuresti

🕔27.Jan 2016

Va aflati intr-o situatie dificila? Autoturismul dvs. va pune in incurcatura? Simtiti ca este ceva in neregula la masina si trebuie sa reparati si sa remediati problema? Compania AutoK9 va ajuta cu cele mai bune servicii de reparatii auto Bucuresti. Pentru ca si masinile sunt sensibile, au nevoie de ingrijire permanenta, va recomandam sa nu stati cu mainile in san cand aveti cea mai mica banuiala ca s-a intamplat ceva in interiorul masinii, ce ar putea periclita buna functionare a acesteia. Respectul si profesionalismul celor de la AutoK9 se reflecta asupra masinilor reparate!

AutoK9 va ofera reparatii auto Bucuresti pentru orice tip de autoturism

Faceti cunostinta cu firma AutoK9. Infiitata cu scopul de a multumi clientii care au probleme la masina, compania si-a extins in timp domeniul de activitate, si ofera o arie larga si variata de servicii persoanelor interesate. Asadar, printre acestea enumeram asistenta daune auto, servicii de mecanica si vopsitorie auto, tinichigerie, revizii periodice si service roti, diagnoza computerizata, probleme la parbriz, detailling auto, aer conditionat, comenzi de piese si geometrie auto, electrica si electronica auto. De asemenea, daca apelati la cei de la AutoK9, beneficiati si de polite RCA-CASCO la preturi avantajoase si tractari auto, dar si de sfaturi utile, fie ca este vorba de reparatie, de alegerea anvelopelor noi pentru vara sau iarna, sau a politei RCA.

In categoria serviciilor de reparatii auto intra tot ceea ce este necesar pentru ca masina dvs. sa mearga bine! De la un diagnostic corect pus, pana la schimbarea pieselor defecte, repararea acestora, de la revizii pana la reparatii cat se poate de complexe la sistemele de directie, rular, transmisie sau propulsie.

Personalul AutoK9 este format numai din mecanici cu experienta, din ingineri de autovehicule, gata sa rezolve problemele masinii in cel mai scurt timp, avand la indemana cunostintele si aparatura necesare. AutoK9 dispune de scule, dispozitive noi, moderne, dar si de documentatie tehnica pentru modelele noi dar si cele mai vechi de masini de pe piata din Romania si nu numai. Astfel, lucrarile de reparatii auto Bucuresti vor fi gata in cele mai bune conditii si intr-un timp scurt. Tariful manopera este dinainte stabilit, il puteti gasi chiar pe site-ul AutoK9.ro, accesibil oricarui sofer, fix, indiferent de modelul si de marca masinii. Nu se taxeaza suplimentar diagnoza computerizata sau alte procedee noi de verificare in vederea remedierii problemei si oferirea de servicii reparatii auto Bucuresti complete!

La AutoK9 beneficiati de reparatii auto Bucuresti profesionale

Fara falsa modestie, cei ce alcatuiesc echipa AutoK9 pot spune ca ofera servicii complete si complexe soferilor si detinatorilor de autoturisme care cauta cel mai bun furnizor de servicii reparatii auto Bucuresti. Aceasta firma pune accent pe satisfactia clientilor si pe fidelizarea acestora, folosindu-se de cele mai bune modalitati de diagnoza si reparare. Apelati cu incredere la profesionistii AutoK9 si masina dvs. va functiona in parametri optimi!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică