articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pro Kolekt: Siguranta afacerilor dumneavoastra!

Pro Kolekt: Siguranta afacerilor dumneavoastra!

🕔14.Jun 2013

Toti antreprenorii se confrunta cu o dificultate atunci cand vine vorba de managementul afacerii lor si anume colectarea datoriilor de la firmele cu care colaboreaza. Din pacate in Romania exista prostul obicei al intarzierii sau amanarii platilor. Dar colectarea datoriilor este o problema globala.

Mark Smilie, specialist in colectarea datoriilor, cu o experienta considerabila in domeniu, afirma ca peste 60% din firmele din S.U.A. care intra in faliment o fac din pricina problemelor cu lichiditatile, cauzate de nivelul scazut de colectare a debitelor.

Pentru a veni in ajutorul antreprenorilor si a mangerilor care se confrunta cu problema colectarii datoriilor, au fost create companiile pentru promovarea serviciilor de  management al riscului comercial.

Grupul Pro Kolekt este o initiativa a companiei Pro Kolekt d.o.o. Slovenia si a fost creat pentru a oferi clientilor sai posibilitatea de a-si desfasura si dezvolta activitatile comerciale, pe plan international.

Compania este inclusa in registrul, la nivel mondial de colectare a datoriilor. Aceasta inregistrare ii confera dreptul de a colecta debite in peste 120 de tari. Pro Kolekt aplica metodologii occidentale de colectare a datoriilor in tarile din Europa de Est.

Din aprilie 2007 a fost infiintata compania Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti SRL cu scopul de a recupera creante financiare ale partenerilor din tara, cat si din strainatate. Serviciile acestei companii includ si eliminarea problemelor legate de colectarea datoriilor prin consultanta in management. Aceasta presupune introducerea unor clauze asiguratorii in contractele comerciale incheiate, verificarea profilului clientului si urmarirea incasarilor la timp a facturilor.

Recuperarea creantelor comerciale pe cale amiabila, se face dupa o evaluare a sanselor de reusita si dupa o analiza atenta a fiecarui caz in parte. Intotdeauna se incepe printr-o abordare amiabila deoarece experienta a dovedit faptul ca majoritatea litigiilor se rezolva pe aceasta cale, sansa de reusita fiind invers proportionala cu vechimea litigiilor.

Compania Pro Kolekt ofera si servicii de consultanta si asistenta pentru infiintarea unei firme. Daca sunteti la inceput de drum in domeniul afacerilor va recomandam sa apelati la specialistii de la Pro Kolekt,  care va vor putea indruma pentru a alege cea mai potrivita forma juridica, in functie de activitatea pe care o veti desfasura. Compania va poate ajuta la redactarea actului constitutiv si la completarea tuturor formalitatilor necesare infiintarii unei societati.

Pentru cei care doresc sa isi extinda afacerile si in Europa de Est compania va poate pune la dispozitie o serie de informatii legate de mediul de afaceri si de legislatia si birocratia specifica fiecarei tari din aceasta regiune.

Specialistii de la Pro Kolekt cunosc foarte bine mediul de afaceri din Romania si au o experienta considerabila in domeniul colectarii creantelor pe cale amiabila.

Desi pare incredibil, 80% din cererile de recuperare a datoriilor sunt recuperate pe cale extra-judiciara. Una din caile cele mai eficiente de a recupera o datorie este interventia intr-un timp adecvat. Cu cat este pasuit mai mult timp creditorul, cu atat sansele de a recupera investitia scad.

Dupa recuperarea datoriilor, compania va poate ajuta sa implementati o serie de masuri protective pentru a va putea desfasura in siguranta activitatile.

Nu mai stati pe ganduri, salvati afacerea dumneavoastra acum, apeland la serviciile puse la dispozitie de specialistii de la Pro Kolekt!

Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti SRL

Bd. Gheorghe Sincai nr.9A, sc.A, et.8, ap.23, 040312 Bucuresti

T: +4 021 335 77 87

F: +4 021 335 77 88

E: office@prokolekt.ro

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se