articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pro Kolekt-Informare corecta si siguranta in afaceri

Pro Kolekt-Informare corecta si siguranta in afaceri

🕔20.Feb 2014

Informatiile corecte, sigure si complete asupra companiilor cu care doresti sa colaborezi sunt esentiale pentru stabilirea unor relatii de afaceri durabile si de succes. In fond, este necesar sa stii cu cine urmeaza sa faci afaceri, totul pentru siguranta firmei tale. Rapoartele de bonitate sunt o solutie ideala atunci cand doresti sa verifici sau sa monitorizezi un posibil client/partener. Pentru o buna informare ai nevoie de sprijinul unor consultanti in domeniu capabili sa-ti furnizeze rapoarte complete asupra profilului companiei subiect. Pro Kolekt, expertul serviciilor de management al riscului comercial, oriunde in lume si cu precadere in Europa de Sud-Est, iti pune la dispozitie rapoarte de bonitate periodice despre evolutia clientului/colaboratorului de afaceri, intocmite dupa metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international.

Ce este un raport de bonitate

Spune-mi cu cine lucrezi ca sa-ti spun cine esti. Plecand de la aceasta idee, este de inteles nevoia de a cunoaste detalii despre cel cu care urmeaza sa inchiei contracte si sa legi parteneriate. Astfel, analiza partenerilor de afaceri reprezinta cheia catre dezvoltarea in siguranta a afacerii tale. Chiar daca este vorba despre mediul de afaceri, acolo unde profesionalismul este conditie de baza, exista situatii, mai putin placute, care pot pune in pericol o afacere. Cu alte cuvinte, cu o buna informare elemini riscuri care iti pot afecta buna desfasurare a activitatii. Ce este un raport de bonitate? Un astfel de raport reprezinta verificarea credibilitatii unei firme, fiind totodata un serviciu de informare rapida, ce are ca scop prevenirea situatiilor nedorite privitoare la partenerii de afaceri precum: inexistenta firmei, incapacitate de plata, faliment, datorii catre bugetul de stat sau furnizori, interdictii bancare, litigii, etc.

Avantajele unui astfel de raport sunt numeroase si greu de ignorat, ceea ce explica faptul ca tot mai multe companii recurg la o astfel de metoda. In primul rand, salvezi timp, energie si resurse. In al doilea rand, te ajuta sa adopti o decizie corecta, bazata pe recomandarea profesionistilor in domeniu si totodata iti ofera informatii obtinute dintr-un numar mare de surse, ceea ce mareste nivelul de securitate. Nu in ultimul rand, vei avea o idee de ansamblu si vei sti ce masuri preventive sa adopti.

Pro Kolekt-Profesionalism si servicii complete

Daca doresti un raport de bonitate complet si de real ajutor companiei tale, Pro Kolekt este solutia sigura. Raspundem prompt, cu responsabilitate si corectitudine oricarei solicitari, indiferent de exigente si complexitate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne soliciti sprijinul prin intermediul unui formular online. Astfel Pro Kolekt iti va pune la dispozitie informatii actiualizate, clare si obiective si iti va furniza date relevante pentru deciziile tale de afaceri. Din echipa noastra fac parte persoane cu vasta pregatire in domeniu, dedicate si motivate sa ofere servicii de calitate.

Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti face parte din grupul Pro Kolekt, prezent la nivel european, in Romania avand o experienta de sapte ani. Pe langa rapoartele de bonitate, firma ofera consultanta in afaceri, consultanta juridica si asistenta pentru antreprenoriat sau extinderi in zona Romaniei si a Europei de Sud-Est. Mai mult decat atat, grupul Pro Kolekt este recunoscut pe plan international ca specialist pentru recuperarea amiabila, un argument in plus care vine sa confirme profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de