articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pro Confort te ajuta sa incepi constructia cu dreptul

Pro Confort te ajuta sa incepi constructia cu dreptul

🕔05.Jun 2013

Obtinerea unei autorizatii de constructie este de obicei un demers foarte anevoios, un demers ce ingreuneaza inceputul unei lucrari de constructii. De ce sa va ingreunati situatia cand puteti apela la compania Pro Confort si, astfel, sa incepeti constructia pe care o doriti cu piciorul drept? Da, compania Pro Confort este acreditata de la nivel central pentru eliberarea de autorizatii de constructii in diferite domenii de activitate. Pe langa aceasta, compania sibiana se ocupa si cu servicii de proiectare si de instalare a diferitelor sisteme termice sau electrice.

Compania Pro Confort vine in intampinarea clientilor, persoane fizice sau juridice, cu servicii de proiectare si executie a diverselor instalatii absolut necesare unor proprietati. Care sunt aceste instalatii? Instalatia de gaz, apa – canal, termice si instalatiile sanitare sunt lucrarile care pot fi executate prin profesionalism si seriozitate de catre membrii firmei Pro Confort. Aceasta executa toate proiectele la cel mai inalt nivel calitativ, garantand ca termenele impuse prin contract sunt respectate cu strictete nemteasca.

Compania sibiana promoveaza valori precum seriozitatea, calitatea, profesionalismul si orientarea catre client. Acest lucru presupune ca membrii firmei sibiene vor asculta intocmai de ceea ce doreste clientul, astfel incat instalatia executata sa fie pe masura nevoilor si cerintelor acestuia.

Pro Confort este o societate autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei – ANRE si Inspectia de Stat Pentru Controlul Cazanelor, Recipientilor sub Presiune si Instalatiilor de ridicat – ISCIR si ofera clientilor urmatoarele autorizatii:

  • Autorizatia tip PDS destinata proiectarii sistemelor de distributie a gazelor naturale;
  • Autorizatie de tip PDI destinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale care functioneaza in regim de presiune mai mica sau egala cu 6 bari;
  • Autorizatie pentru executarea lucrarilor de montare sau instalare a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi sau echipamente si accesorii pentru aparatele consumatoare de combustibili gazosi.

Compania Pro Confort va face pentru dumneavoastra toti pasii necesari pentru obtinerea intr-un timp util a autorizatiei de constructie. Ce presupune acest serviciu? Cu ajutorul companiei Pro Confort veti salva timp si energie, dumneavoastra fiind scutit de grija actelor. Procesul in sine presupune obtinerea certificatului de urbanism de la Primaria Sibiu, iar mai apoi  emiterea avizului de mediu. Urmeaza in continuare alte avize necesare, dupa care dosarul complet va fi depus pentru obtinerea autorizatiei. Toate aceste acte sunt emise in urma prezentarii anumitor parti ale proiectului si realizarii unor studii, ceea ce implica o colaborare stransa cu arhitecti, ingineri, verificatori de proiecte si alti specialisti in domeniu.

Acest proces se desfasoara in perfecta legalitate, compania dispunand de specialisti in constructii care vor facilita obtinerea autorizatiei de constructie.

Atat pentru obtinerea autorizatiilor de constructii, cat si pentru instalarea sistemelor de gaze, electricitate sau apa – canal, compania Pro Confort se dovedeste a fi alegerea potrivita. Apelati cu incredere si nu veti ezita !

Date de contact:

Denumirea firmei: Pro Confort;

Numar de telefon: 0269 253 838.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare