articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pro Confort. Cum aleg centrala termica potrivita?

Pro Confort. Cum aleg centrala termica potrivita?

🕔28.Jan 2014

Locuiesti la bloc si te-ai decis sa-ti instalezi o centrala termica? Poate ca multi oameni se mira de aceasta decizie, mai ales acum cand gazele naturale s-au scumpit atat de mult. Insa, o centrala termica de apartament reprezinta una dintre cele mai avantajoase solutii pe care un locuitor de bloc o poate lua in privinta caldurii, dar si a apei calde.

De ce sa-mi montez si eu o centrala termica in apartament? Datorita avantajelor numeroase, printre care putem enumera flexibilitatea centralei termice (daca pleci de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, inchizi centrala, iar acest lucru se va simti si la plata facturii), posibilitatea de reglare a temperaturii in functie de preferinte (daca esti o persoana mai friguroasa, atunci este clar ca centrala va merge toata ziua, in schimb daca esti o persoana calduroasa, cateva ore pe zi iti vor fi suficiente) si un pret avantajos, in sensul ca nu platesti decat ce consumi, iar pentru traiul la bloc, centrala termica pe gaz pare a fi cea mai ieftina optiune.

Proiectul instalatiei de gaz iti este pus la dispozitie de catre Pro Confort

Inainte de a-ti monta o centrala termica trebuie sa te racordezi la un furnizor de gaze, iar inainte de aceasta trebuie sa faci un proiect de instalare a gazului, care trebuie aprobat si abia apoi se trece la munca fizica.

Deci, daca vrei sa realizezi o instalatie de alimentare cu gaze este important sa stii ca acest serviciu nu poate fi realizat decat de catre agenti economici autorizati A.N.R.E.. Fii atent si la licentele acestor agenti economici, deoarece si ele pot sa difere in functie de categoria pentru care au indeplinit toate conditiile mentionate de lege.

In orice caz, primul pas pe care este indicat sa-l faci este de a te consulta cu un specialist in alimentarea cu gaze naturale. Acesta te va indruma corect: mai intai trebuie sa te ocupi de proiect, de aprobari, apoi de racordarea propriu-zisa si, in cele din urma, de alegerea centralei termice.

In ceea ce priveste realizarea proiectului unei instalatii de gaze, Pro Confort din Sibiu iti sta mereu la dispozitie. Fie ca esti persoana juridica sau persoana fizica, echipa Pro Confort te poate ajuta in ambele cazuri, iar pe langa proiectare se ocupa si de aprobari, precum si de instalarea propriu zisa.

Urmeaza apoi alegerea centralei termice de apartament. Aceasta alegere se face in functie de mai multi factori:

1. In cazul in care locuiesti la apartament, centralele termice cu tiraj natural iti sunt strict interzise. Pentru tine sunt mai indicate centralele termice cu tiraj fortat, care pot fi montate in bucatarie sau chiar in debara, spatiile mici nu reprezinta nici un impediment.

2. Numarul de consumatori casnici. In functie de numarul de membri ai unei familii se alege si centrala termica potrivita.

3. Dimensiunea apartamentului. Daca ai un apartament mai mic sau unul mai mare, trebuie sa-ti cumperi o centrala termica potrivita.

4. Numarul de calorifere. Cu cat o incapere este mai mare, cu atat numarul de calorifere instalat va creste, crescand totodata si dimensiunea acestora.

5. Monteaza-ti un regulator de presiune, astfel incat centrala termica sa functioneze la perfectie.

6. Daca locuiesti intr-o zona fara gaz, poti opta pentru o centrala termica pe GPL.

7. Nu uita de reviziile anuale efectuate de catre personal competent in domeniu.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege serviciul de realizare proiect instalatii gaz Pro Confort. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Pro Confort? Suna la numarul 0269-253.838 sau trimite un e-mail pe adresa proconfortsibiu@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare