articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Print Service – pentru promovare de calitate!

Print Service – pentru promovare de calitate!

🕔18.Oct 2013

Daca esti in cautare de bannere pentru a face reclama unui anumit produs sau afacerii tale, afla ca Print Service comercializeaza bannere marca Superflex. Banner-ul are numeroase utilizari in industria publicitara si in constructii. Este fabricat din materiale subtiri cu acelasi nivel de rezistenta precum cele outdoor, sau din materiale mult mai groase, care presupun costuri reduse si faciliteaza prelucrarea ulterioara. Produsele oferite de companie sunt la cel mai inalt standard de calitate, aflat in concordanta cu cererile existente pe piata din Romania.

Bannerele marca Superflex au fost bine primite de clienti, acestea fiind de calitate superioara, si disponibile la preturi avantajoase. Superflex este un material mai subtire si mai usor, dar cu aceeasi rezistenta outdoor ca si materialele mai groase. In ceea ce priveste bannerele, Print Service va pune la dispozitie o gama larga de materiale pentru confectionarea acestora, dintre care mentionam materialele frontlit/backlit, caracterizate de o suprafata neteda si o transparenta medie, varianta frontlit laminat, ce poate fi utilizat cu succes atat pentru bannere indoor, cat si pentru cele outdoor, frontlit turnat pentru aplicatii mai pretentioase mesh turnat, in care procesul de uscare se realizeaza intr-un timp record si blockout laminat.

Frontlit este un material nou, inovator, ce confera rezistenta outdoor mai mare, iar datorita suprafetei sale netede si a transparentei medii se poate utiliza cu succes in aplicatii de mare calitate frontlit si backlit. Frontlit-ul laminat determina o penetrare mai mica a luminii, asigura o rezistenta mare si o calitate foarte buna a imprimarii, putand fi utilizat pentru bannere indoor si outdoor. Frontlit-ul turnat este destinat aplicatiilor pretentioase, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si rezistenta.

Mesh-ul turnat asigura o calitate foarte buna a imprimarii, absorbtie stabila a cernelii si uscare rapida, cu stabilitate chimica si rezistenta fizica foarte buna. Gratie gaurilor mai mari, este foarte bun pentru aplicatiile cu vizibilitate mare dinauntru inafara.

Blockout-ul laminat confera rezistenta si calitate buna a printului, fiind ideal pentru aplicatii generale blockout. Blockout-ul este un material opac, care nu permite trecerea luminii prin el, oferind efectul dorit in realizarea bannere-lor dubla fata. Frontlit banner-ul este cel mai utilizat in industria publicitara, are greutati diferite, iar materialul poate fi alb sau colorat in masa de catre producator. Poate fi utilizat pentru bannere stradale, panouri publicitare, afisaj stradal, bannere pentru cladiri, sisteme expozitionale, standuri publicitare, roll-up banner, prelate tir, structuri arhitecturale si billboard-uri.

Infiintata in Timisoara, Print Service are ca obiect de activitate comercializarea imprimantelor, a consumabilelor de imprimanta de tipul cernelurilor speciale, si a materialelor utilizate in procesul de productie publicitara precum bannere si autocolante. In ceea ce priveste bannerele, firma este asociata cu compania Superflex, in producerea autocolantelor colaboreaza cu Vivid, cerneala este furnizata de catre At Inks si Jetbest Eco Sky, iar imprimantele sunt procurate din China, de la compania Allwin, care este recunoscuta pe plan mondial.

Desi au aparut mai multe sisteme de afisaj stradal, banner-ul nu si-a pierdut din cautare, intrucat este o unealta pentru semnalizarea outdoor. Bannerele oferite de Print Service sunt disponibile la preturi accesibile si reprezinta garantia unei imagini de calitate, asigurand claritate in lumea vizualului. Asculta-ti instinctul si cauta bannerele Print Service  pentru ca afacerea ta sa prospere!

Datele de contact ale companiei Print Service:

Adresa firmei: Str. Horia, nr. 62, Timisoara, Timis

Telefon: 0356 100 462

Email: sales@printservice.ro

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author