articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Print pe sticla, un serviciu impecabil prestat de Imperial Glass

Print pe sticla, un serviciu impecabil prestat de Imperial Glass

🕔30.Jun 2016

Ce este print pe sticla?  Este foarte simplu, vorbim despre procesul de prelucrare si de transpunere a unei imagini pe sticla, insa acest proces se poate realiza si pe faianta, pe gresie sau pe ceramica. Altfel spus, printul pe sticla nu este altceva decat personalizarea acesteia dupa bunul plac al utilizatorului. Cine te poate ajuta cu astfel de servicii? Imperial Glass!

Avantaje print pe sticla

Print pe sticla intruneste nenumarate avantaje, insa cel mai mare dintre acestea il reprezinta aspectul estetic, noua dimensiune pe care o capata culorile pe sticla, acestea devin mult mai adanci, mult mai vii. De asemenea, despre printul pe sticla putem spune ca este perfectiunea intruchipata in design, perfectiunea pe care orice artist o cauta.

De asemenea, sticla printata isi gaseste utilitate in amenajarea cu mult bun gust a locuintelor. Astfel, orice fotografie poate fi printata pe sticla, iar casa ta poate fi personalizata intr-un mod inedit, unic, cu mult bun gust. Indiferent de nivelul de detaliu al unei imagini, astazi aceasta poate fi transpusa cu usurinta pe sticla, arta atingand un nou nivel.

Printul pe sticla se face cu cerneala ceramica securizabila si nu are nimic de a face cu aplicarea de autocolante pe sticla. In acest din urma caz daca nu montezi corespunzator autocolantul se va vedea extrem de urat, iar culorile se pierd in timp. In schimb printul pe sticla rezista la umiditate, la razele UV si se zgarie foarte greu. Se aplica si pe sticle aflate la interior, dar si pe sticle aflate la exterior.

Insa nu numai casa ta o poti amenaja cu ajutorul printului pe sticla, ci si biroul dandu-i un touch modern, elegant. Printurile pot avea orice dimensiune dorita si poti sa aduci natura in interior, un peisaj, un oras sau o imagine sugestiva si foarte draga tie. Iar detaliile sunt impresionante si fac din printul pe sticla o realitate.

Cine se ocupa cu print pe sticla?

Un nume greu, un nume cu renume in acest domeniu este Imperial Glass. Echipa iti ofera calitate ireprosabila atunci cand vine vorba despre print pe sticla, imaginile sunt extraordinare, desprinse din realitate. Daca ai nevoie de ghidare, Imperial Glass iti ofera si asistenta profesionala astfel incat sa faci cele mai bune alegeri.

Imperial Glass iti propune print pe sticla atat pentru amenajarea propriei locuinte, cat si pentru scoaterea in evidenta a unui spatiu comercial sau a unui birou, transpune o viziune, exprima un sentiment sau un vis, arta fiind transpusa pe sticla astazi cu cea mai mare usurinta.

Profunzimea printului pe sticla este de neegalat datorita proprietatilor sale optice si nimic nu-i poate atinge perfectiunea. Se folosesc si cerneluri speciale ce au o rezistenta deosebita la trecerea timpului. Putem spune ca este o arta asemanatoare cu cea fotografica, de o claritate si atentie la detalii deosebita. Si, in plus, nu este nevoie de luni sau ani pentru a obtine printul ca in cazul picturii, ci sunt suficiente cateva ore si nu este nevoie nici macar de Picasso, ci doar de un specialist care sa-si stie bine meseria.