articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Preturi tatuaje: metode de stabilire in functie de politica fiecarui salon

Preturi tatuaje: metode de stabilire in functie de politica fiecarui salon

🕔18.Nov 2014

Un amanunt care nu este deloc lipsit de importanta atunci cand cineva intra intr-un salon pentru a se tatua este pretul. Cand se vorbeste de preturi tatuaje, sunt doua metode de stabilire depinzand de politica fiecarui salon in parte, insa sunt si locuri in care se practica ambele metode. Una dintre metode este taxa fixa, iar cealalta este tariful orar. Exista argumente pro si contra pentru ambele modalitati de plata.

Preturi tatuaje, stabilite prin taxa fixa sau tarif orar

Taxa fixa ar putea fi preferabila, mai ales cand este vorba de tatuaje de mici dimensiuni, standardizate, cum ar fi: fluturi, trandafiri, inimioare sau litere. Pretul se stabileste in acest caz pe baza necesarului pentru definitivarea tatuajului, a perioadei de timp de care are nevoie artistul pentru a duce la bun sfarsit operatiunea, a complexitatii, a numarului de culori, etc. Bineinteles, aceste preturi tatuaje in Bucuresti nu sunt foarte stabile, deoarece exista tot felul de circumstante care le pot modifica, cum ar fi locul unde este plasat tatuajul, redimensionarea, adaugarea sau omiterea unor elemente in desen. Un argument care este in favoarea acestei metode este faptul ca puteti sa va faceti o idee asupra rangului salonului de tatuaje, care poate fi pus astfel pe o scala a preturilor si poate fi comparat cu celelalte saloane. Alt argument care este in favoarea acestei metode este faptul ca daca gasiti un desen care va place, stiti de la bun inceput daca vi-l permiteti sau nu.

Dezavantajul este poate faptul ca daca vreti un anumit desen dar este prea scump, vi se spune ca asa este tariful, daca vreti tatuajul respectiv, acceptati pretul, chiar daca el poate fi facut intr-un timp scurt.

Estimarea de preturi tatuaje prin metoda de stabilire a tarifelor orare

Pentru majoritatea operelor personalizate se percep tarife orare, mai ales cand este vorba de piese mari, care au nevoie de mai mult de o sedinta pentru a fi realizate. In determinarea de preturi tatuaje intra costurile operatiei, timpul artistului, precum si talentul si experienta lui. Aceasta este o metoda buna pe termen lung deoarece, in cazul unui artist experimentat, el poate desena rapid un contur si-l poate umple cu culoare in cateva minute, facand ca pretul sa fie mai mic decat la un salon care practica preturi fixe.

Ce trebuie sa stie artistul pentru a stabili preturi tatuaje

Atunci cand comandati un anumit model pentru un tatuaj, trebuie sa-i comunicati artistului de la salon ce anume doriti ca model, dar si alte elemente pentru a putea estima preturi tatuaje cu www.Funkytattoo.ro pe care urmeaza sa le platiti. El trebuie sa cunoasca marimea tatuajelor, care se stabilesc in centimetri si se obtin prin incadrarea simbolurilor in dreptunghiuri, carora li se calculeaza apoi ariile. In cazul saloanelor care au tarife fixe, acestea se inmultesc cu preturile practicate pentru un centimetru patrat. Se ia in calcul si timpul de lucru necesar artistului pentru definitivarea tatuajului, precum si locul amplasarii pe corp, pentru ca unele zone sunt mai usor de tatuat, in timp ce altele prezinta anumite dificultati. Se mai tine cont si de culorile folosite, un desen alb-negru este de obicei mai ieftin decat unul colorat.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori