articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prest Expert – Alegeti serviciile profesioniste ale auditorului acreditat Elena Bojan!

Prest Expert – Alegeti serviciile profesioniste ale auditorului acreditat Elena Bojan!

🕔15.Nov 2013

Intr-o perioada in care firmele mai degraba dispar de pe piata decat sa apara, intocmirea de rapoarte de audit anuale in conformitate cu Standardele Internationale de Audit si cu Standardele de Audit General Acceptate este un factor esential pentru viata afacerilor de la nivel intern si international. Profesia de auditor financiar este chemata sa faca fata unor noi si importante cerinte si exigente generate de actuala situatie economica dificila, care se repercuteaza si asupra pietei de audit. O firma din Romania care raspunde unor astfel de provocari prin munca de calitate, seriozitate si implicare profesionala este societatea Prest Expert din Craiova.

Prin intermediul auditorului acreditat Elena Bojan, firma va ofera cele mai performante servicii de audit financiar in Craiova, pentru orice nevoi de investigatii financiare, rapoarte de audit, evaluari si consultanta. Auditul financiar contabil, care este domeniu de varf al profesiei contabile, a fost legiferat in Romania abia in anul 1999, cunoscand pasi importanti atat prin CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) cat si prin Ministerul Finantelor prin infiintarea Camerei Auditorilor din Romania care a elaborat Standardele de Audit si Codul privind conduita etica profesionala în domeniul auditului financiar.

Obligativitatea efectuarii auditului financiar contabil prevazut prin lege de toate societatile comerciale, regiile autonome, institutiile publice, bancile, fondurile de investitii, etc. ar fi prevenit falimentul, bancruta frauduloasa si pierderile de resurse financiare ale populatiei printr-o informare corecta, reala, onesta a tuturor participantilor la viata economico-sociala.

La modul general, auditul inseamna examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referinta la anumite criterii de calitate. In functie de domeniul unde este aplicat acest principiu general, exista multe tipuri de audit, de la cel financiar-contabil si pana la auditul performantei, al sistemelor informatice sau al politicii de securitate a datelor. Obiectivul auditului financiar intreprins de auditor acreditat Elena Bojan este de a verifica respectarea standardelor internationale de intocmire si prezentare a situatiilor financiare a societatilor, prin examinarea in detaliu a corectitudinii acestora si a modului in care sunt alcatuite.

In activitatea lor, angajatii Prest Expert trebuie sa se asigure ca informatia difuzata de entitati nu este rezultatul unor activitati de frauda sau eroare, cu scopul de a manipula deciziile si comportamentul utilizatorilor ori de a ascunde aspecte semnificative referitoare la activitatea acestora, pentru a obtine obiective predeterminate. In plus, auditorii financiari trebuie sa respecte standardele profesionale (de audit), cerintele de baza si principiile continute de Codul Etic al profesionistilor contabili, pentru a fi cat mai pertinenti in exprimarea opiniei lor in raportul de audit intocmit.

Pentru ce firme este necesar serviciul auditorului acreditat Prest Expert ?

Auditul intern este obligatoriu pentru organizatiile ale caror situatii financiare anuale sunt supuse, potrivit legii, auditului financiar. Aceste organizatii sunt obligate sa organizeze si sa asigure exercitarea activitatii profesionale de audit intern, in conformitate cu normele legale in vigoare.

Pentru regiile autonome, companiile nationale si societatile nationale, precum si pentru alte entitati economice cu capital majoritar de stat, auditul intern trebuie organizat in conformitate cu legislatia privind auditul intern din entitatile publice.

Toti auditorii societatii Prest Expert sunt membri ai Camerei Auditorilor Financiari, statut obtinut prin studii si experienta corespunzatoare. Prin urmare, puteti fi siguri ca veti avea parte de examinari minutioase si obiective a documentelor si operatiunilor financiare, precum si consultanta pentru un control mai bun din acest punct de vedere.

Gama de servicii Prest Expert mai cuprinde: evaluare economica si audit financiar pana la expertiza contabila, consultanta fiscala, planuri de afaceri si mediere.

Date de contact:

Craiova, Str. M. Kogalniceanu, bl.97, sc. E, ap. 10

Tel: 0351.416.080; 0251.419.310

Fax: 0351.416.081

Mobil: 0723.323.969; 0748.372.771

E-mail: prestexpert@rdscv.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine