articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Preparate gustoase cu cuptoarele electrice Pietro Berto – Utilaj Rom-Ital

Preparate gustoase cu cuptoarele electrice Pietro Berto – Utilaj Rom-Ital

🕔11.Dec 2013

Orice gospodina adora sa aiba toate echipamentele necesare in bucatarie pentru a gati cele mai gustoase mese pentru cei dragi.  Pe langa gustul deosebit, un preparat exceptional trebuie sa fie si sanatos. Pentru a obtine cele mai pufoase produse de panificatie, dar si cele mai gustoase produse de patiserie, iti recomandam utilizarea unui cuptor electric Pietro Berto. Una dintre companiile care iti pune la dispozitie astfel de aparate pentru bucatarie este Utilaj Rom-Ital.

Cuptorul electric profesional Pietro Berto este o achizitie ideala atat pentru patiserii, brutarii si restaurante, cat si pentru gospodinele ceva mai…pasionate. Fie ca doresti sa gatesti pentru familia ta sau pentru o sala intreaga de clienti, un cuptor profesional le va oferi preparatelor tale un plus de savoare datorita echipamentelor special pe care le are incluse in structura sa.

Cuptoarele electrice Pietro Berto sunt de mai multe tipuri, diferentiindu-se in functie de numarul de camera, usi, suprafata de coacere, dimensiunile externe, dimensiunea camerelor, greutate si putere. Modele comercializate de firma Utilaj Rom-Ital pot cu cu 2 sau 3 camere si sunt in numar de 27, pentru a le da posibilitatea clientilor sa isi aleaga modelul ideal.

Cu toate ca pot fi utilizate si de catre gospodinele cu familie mare, cuptoarele Pietro Berto sunt preferate in cele mai multe cazuri de bucatarii  locatiilor de tip Horeca, datorita dimensiunilor mari care ii ofera o capacitate mare de coacere. Printre dotarile cuptoarelor electrice Petro Berto, putem enumera:

  • Panou integrat de comanda;
  • Termoregulator;
  • Generator de aburi.

Panoul de comanda este una dintre cele mai importante piese ale cuptorului Pietro Berto, deoarece permite manevrarea unei multitudini de operatiuni, intr-o maniera foarte facila: simpla apasare a unui buton. In acest mod, vei putea sa alegi temperature dorita, puterea si consumul cuptorului.

Mai mult decat atat, datorita dimensiunilor unui cuptor electric Pietro Berto, vei putea sa utilizezi orice tip de tava, indiferent de forma sau dimensiunea acesteia. Totodata, datorita setarilor posibile, vei avea mult mai mult curaj sa incerci orice reteta noua.

Compania Utilaj Rom-Ital le sta la dispozitie tuturor persoanelor care au nevoie de utilaje in domeniul panificatiei. Echipamentele si utilajele comercializate sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind produse de nume appreciate si cunoscute. Pe langa cuptoarele electrice Pietro Berto, firma Utilaj Rom-Ital iti ofera si: cuptoare rotative, cuptoare ciclotermice, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de format, masini de pesmet, masini de covrigi, masini de feliat, mixere planetare, predospitoare si multe alte echipamente necesare coacerii.

Obtine cele mai bune preparate coapte utilizand cuptoare electrice Pietro Berto – Utilaj Rom-Ital. Multumeste-ti familia, prietenii sau clientii cu cele mai gustoase produse de panificatie. Intreaga gama de echipamente comercializate in cadrul firmei indeplinesc toate conditiile, incadrandu-se in cele mai inalte standarde. Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele comercializate de catre firma noastra sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei(la sectiunea Contact, vei putea complete un formular cu nelamuriri, iar noi vom reveni cu un raspuns cat mai repede posibil.) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Utilaj Rom- Ital, date de contact:

Adresa: str. Stefan cel Mare, nr 199, Sibiu

Nr de telefon: 0728 765 777

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,