articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Poposeste la Popasul Romanilor in Zalau

Poposeste la Popasul Romanilor in Zalau

🕔18.Feb 2013

Zalaul, oras-resedinta al judetului Salaj beneficiaza de un cadru natural de exceptie. Situat la poalele Mesesului, orasul beneficiaza  de un bogat fond turistic de origine antropica. Existenta celor trei trasee montane de pe Muntii Mesesului si anume: traseul “Izvorul Salamandrelor”, traseul “Cota 705” si traseul “La ciresi” sau “Poiana vanatorilor”, reprezinta doar cateva dintre lucrurile care  merita sa fie vazute in judetul Salaj.

Principalele obiective de mare atractie ale orasului sunt: Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau unde se gasesc tezaure monetare si obiecte de patrimoniu apartinatoare culturii daco-romane, medievale și populare, plus Galeria de Arta” Ioan Sima”. Toate acestea si numai, te asteapta in acest loc minunat al tarii, unde traditia si folclorul sunt la loc de cinste, alaturi de ospitalitatea oamenilor. Si dupa un asemenea drum lung, este binevenit un loc de odihna primitor, ca la mama acasa. Hotelul Popasul Romanilor reprezinta locul ideal pentru a scapa de stresul si agitatia orasului, precum si de oboseala  acumulata in urma unei excursii.

Hotelul Popasul Romanilor este situat intr-un cadru de exceptie, astfel incat doar prin simpla deschidere a ferestrei veti simti aerul curat si proaspat al padurilor, veti simti natura mult mai aproape prin fosnetul frunzelor de stejar si ciripitul pasarelelor. Hotelul Popasul Romanilor clasificat la 3 stele, ofera servicii de cazare moderne, unde fiecare detaliu conteaza, de la paleta calda de culori pana cele mai moderne facilitati. Hotelul dispune de camere duble dotate cu pat matrimonial sau cu pat dublu twin, decorate intr-un stil minimalist, intr-o gama calda de culori, oferindu-va, astfel, confort si liniste. Camerele sunt dotate cu: baie, minibar, frigider, balcon, minidus.

Hotelul Popasul Romanilor beneficiaza de un restaurant cu o capacitate de 300 de locuri, un separeu de 100 de locuri si o terasa de 50 de locuri pe timp de vara. Restaurantul este deschis atat clientilor hotelului, cat si publicului larg. Datorita capacitatii sale marite, restaurantul poate gazdui diferite evenimente sociale si private, precum receptii, cocktailuri, intalniri, dineuri, aniversari, pranz in regim business, etc. Se pot servi preparate culinare atat din bucataria traditionala, cat si din cea internationala, pregatite de bucatari cu experienta. Restaurantul este dotat, de asemenea, cu echipament de sonorizare, aer conditionat si lumini.

Sala de conferinta Popasul Romanilor este locul ideal pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, pentru traininguri sau conferinte. Sala are o capacitate de 100 de locuri si dispune de urmatoarele facilitati: videoproiector si ecran de proiectie, sistem de sonorizare cu microfoane, servicii de secretariat, la cerere.

Personalul hotelului Popasul Romanilor va avea grija ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta. Asa ca atunci cand veti avea drum prin Zalau, calcati-le pragul si nu veti regreta.

Similar Articles
Cele mai impresionante locuri de pe Terra

Cele mai impresionante locuri de pe Terra

1. Gheizerul colorat, Nevada, SUA 2. Drumul Uriașului, Irlanda de Nord 3. Fântâna lui Thor, Oregon, SUA 4.

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Intamplare ca-n filme in orasul danez Odense! Un taximetrist a relatat cum in timpul unei ture de noapte,

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si

Pelerinaje cu Avraam Travel

Pelerinaje cu Avraam Travel

Agentia Avraam Travel va ofera posibilitatea de a va achizitiona pachete turistice pentru diverse pelerinaje

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

  Predealul este un oras turistic care poate oferi celor ce vin aici experiente unice si