articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe submersibile Italia acum pe www.shop-einstal.ro

Pompe submersibile Italia acum pe www.shop-einstal.ro

🕔12.Jan 2016

 

Italia este locul de unde provin cele mai bune paste si… evident, cea mai buna Pizza. Insa, italienii, pe langa masini de calitate (Fabbrica Italiana Automobili Torino) ofera si alte produse tehnice de o calitate exceptionala. Pe siteul www.shop-einstal.ro veti putea gasi si o paleta larga de pompe submersibile Italia de o calitate superioara, ce ofera performante perfecte pentru instlatii de alimentare cu apa potabila atat pentru case cat si vile, cabane si nu numai. Panelli este unul din cei mai mari producatori de pompe submersibile, avand o traditie foarte lunga in fabricarea echipamentelor de pompare si transport al apei.

Forma unor pompe submersibile Italia

Forma caracteristica a acestor pompe nu este una care sa urmereasca in mod neaparat un anumit concept de design sau cu un anumit rol estetic, ci aceasta este aleasa pentru a putea facilita introducerea lor in interiorul puturilor de apa. Daca in mod traditional fantanile sunt prevazute cu o deschizatura generoasa pentru a permite luarea apei cu o galeata sau un recipient, puturile pentru pompele submersibile au diametre incepand cu 3Toli sau Inch (7.62cm). Seria de pompe submersibile Italia respecta aceste dimensiuni si forme, avand o structura cilindrica ce permite amplasarea atat a motorului cat si a filtrelor si a elicelor multiple de pompare.
Aceste elice au o forma aparte fiind similare cu cele ale unei turbine. Datorita formei cilindrice, aceste pompe submersibile Italia sunt echipate cu motoare electrice foarte puternice dar silentiose. Acestea functioneaza pe principiul inductiei magnetice folosind campuri foarte puternice. Astfel rotorul este pus in miscare la turatii foarte mari, punand astfel in miscare elicele compresorului.
Elicele unei pompe submersibile Italia sunt de obicei dotate cu palete foarte mici, insa datorita prezentei a mai mult de 3 astfel de elici, apa este preluata prin intermediul filtrului (dispus in zona mediana a pompei) si propulsata spre partea superioara a pompei, acolo unde este si iesirea, sau gura de refulare. Si pentru ca tot am vorbit despre filtrul de admisie (intrare), aceste pompe submersibile Italia accepta doar o anumita concentratie de pulberi si particule in volumul de apa. In general, limita maxima este de 90g/m3 de apa, in cazul depasirii acestui prag se risca blocarea pompei si chiar deteriorarea grupului de pompare.

Performanta in fiecare inch

Pentru a putea alimenta o cladire mai mare (pensiune, cabana, etc.) dimensiunile putului trebuiesc calibrate pentru a putea permite realizarea unui flux suficient de puternic. De asemenea, si pompa submersibila trebuie calibrata pentru a putea face fata. Toate modelele de pompe submersibile Italia au caracteristici specifice ce variaza in functie de model. Astfel pe siteul nostru veti putea gasi diferite modele ce pot indeplini caracteristici cum ar fi ridicarea la o anumita inaltime a apei sau un anumit debit. Despre alegerea corecta a unor pompe submersibile Italia am discutat intr-unul din articolele noastre recente, insa acum va putem spune ca specificatiile pompei trebuie sa fie compatibile sau chiar sa depaseasca unpic necesitatile.
Va asteptam pe siteul nostru, www.shop-einstal.ro cu mai multe detalii despre gama noastra de pompe submersibile Italia dar si ai producatorilor din Romania si nu numai. Va asteptam cu drag!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare