articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe submersibile doar prin Sonnek Enginnering

Pompe submersibile doar prin Sonnek Enginnering

🕔31.Jan 2014

Asigura un volum de apa si presiune mai mare, cu un consum mai mic de energie, fiind in acelasi timp extrem de puternice si silentioase. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele pe care pompele submersibile le ofera utilizatorilor si celor aflati in cautarea unor solutii eficiente de alimentare cu apa. Mai mult decat atat, acestea pot fi utilizate in diverse aplicatii si activitati, precum forajul, in pisicine, fantani si iazuri, sonde si canalizari. Pe langa faptul ca pompa submersibila este ermetic sigilata si impermeabila, exista numeroase alte beneficii ale utilizarii unui astfel de produs.

Pompele submersibile sunt acele pompe capabile sa alimenteze cu apa potabila gospodariile, dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare. Altfel spus, o astfel de pompa este fabricata pentru a fi plasata prin scufundare in apa sau intr-un alt lichid care urmeaza sa fie evacuat. Pompele submersibile au fost concepute ca unitati de izolare, cu garnituri etanse si sigilii care tin lichidul departe de componentele interne. Astfel, eventuale scurgeri sau un scurtcircuit electric sunt imposibile. Pompele submersibile sunt folosite in diverse medii acvatice, atat in mediul casnic cat si in mediul industrial. Acestea sunt de mai multe tipuri: pompe de apa curata sau de apa murdara, dar si pompe de apa murdara cu tocator, in cazul in care apa contine diverse reziduuri. Printre specificatiile tehnice se numara: adancimea suportata (intre 8 si 100 de m), debitul pompei, puterea nominala a pompei etc. In comparatie cu pompele cu jet, pompele submersibile sunt mai productive si economisesc timp, in senul ca nu au nevoie de o pregatire prealabila. Mai mult decat atat, sunt recunoscute pentru faptul ca au o durata de viata mai indelungata, de pana la 30 de ani. Cu alte cuvinte, reprezinta o investitie optima, ieftina si pe termen lung.

O pompa submersibila se compune dintr-o carcasa realizata din material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Aceasta are capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim pentru a impinge apa in gospodarie sau spre consumator. In plus, motorul actionat electric poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista o retea electrica. Pompele submersibile sunt ideale, in special, in zonele rurale, unde nu exista apa curenta.

Sonnek Engineering, specializat in domeniul tehnicii fluidelor, vine in sprijinul clientilor sai cu pompe submersibile, ce au la baza o tehnologie moderna, ce permite functionarea in cele mai vitrege condtii. Acestea sunt confectionate doar din materiale de calitate, printre care se numara: fonta gri, inox sau bronz. Rezistente, durabile, ieftine si performante. Pe scurt: pompe submersibile oferite de Sonnek Engineering.

Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, Sonnek Engineering este una dintre cele mai mari societati din Austria cu capital privat. In plus, oferim solutii complete incluzand sisteme de control automatizat, montare, documentare si punere in functiune. Sonnek Engineering dispune de un service unde sunt restaurate si curatate pompe, armaturi si echipamente rotative, de toate tipurile. Astfel, oferim clientilor nostri accesul nu numai spre produse de inalta calitate, ci si spre servicii profesionale si ireprosabile. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet, si contacteaza-ne.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.