articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe submersibile cu tocator de calitate germana gasesti la Ecotec

Pompe submersibile cu tocator de calitate germana gasesti la Ecotec

🕔20.Jun 2015

Doresti sa achizitionezi pompe submersibile cu tocator de foarte buna calitate, dar nu stii de unde? Solutia ta este Ecotec, firma ce colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu pentru a-ti oferi produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor.

Compania Ecotec este localizata in Sibiu si are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii tehnice pentru gestionarea eficienta a dejectiilor din fermele avicole, respectiv fermele de bovine si suine, solutii care se traduc in principiu prin produse si echipamente fiabile, performante, importate de la producatori renumiti pe piata de profil. Din oferta Ecotec nu lipsesc separatoarele de dejectii sau cisternele pentru transportul si imprastierea acestora, dar tot la noi gasesti echipamente pentru diverse aplicatii, cum ar fi o serie variata de pompe sau mixere industriale.

Ce sunt pompe submersibile cu tocator?

Pompe submersibile cu tocator sunt construite special pentru dejectii si ape uzate, fiind dotate cu protectie electronica a motorului electric la umiditate, cu semnalizarea uzarii simeringurilor pe panoul de comanda.

Alte caracteristici pompe submersibile cu tocator:

– protectia motorului la suprasarcina cu deconectare automata;

– pompele pentru dejectii pot fi utilizate la pomparea dejectiilor cu resturi de asternut, paie, a namolurilor, datorita firmei “S” a rotorului, durificat prin tratament special;

– pot fi dotatate cu numeroase accesorii: duze pentru mixarea locala, vinciuri de ridicare pentru o manipulare usoara, cuplaje rapide pentru furtune etc.

Oricare ar fi nevoile tale in materie de aplicatii in cadrul carora vei utiliza pompe submersibile cu tocator, este foarte important sa achizitionezi pompe submersibile cu tocator de calitate superioara, de o inalta functionalitate, care sa asigure succesul aplicatiilor desfasurate, asa cum sunt si pompele submersibile cu tocator disponibile in oferta companiei Ecotec.

Pompe submersibile. De ce sa alegi firma Ecotec?

 

Solutiile integrate propuse de firma Ecotec se bazeaza pe experienta proprie de peste 7 ani pe piata romaneasca, respectiv colaborarea cu companii cunoscute pe piata europeana. Unul dintre cei mai cunoscuti parteneri ai firmei are o experienta de peste 100 ani in gestiunea dejectiilor. Tehnologiile si echipamentele oferite sunt robuste, fiabile si eficiente, atribute deja probate in practica.

Ce alte produse ofera firma Ecotec?

• Pompe, agitatoare, separatoare de inalta fiabilitate produse in Uniunea Europeana special dezvoltate pentru aceste aplicatii;

• Cisterne pentru transportul dejectiilor robuste si fiabile. Nu necesita aprobari speciale de la autoritatile rutiere sau cele pentru utilizarea cisternelor sub presiune;

• Produse bioenzimatice pentru reducerea amoniacului si a mirosurilor din zona fermei;

• Proiectarea bazinelor impermeabilizate cu folie HDPE, a platformelor de gunoi, proiectare tehnologica a sistemelor de gestiunea dejectiilor bazate pe experienta practica;

• Dimensionare parc echipamente de administrat dejectii;

• Consultanta in organizarea sau reorganizarea sistemelor existente sau modernizarea statiilor de epurare.

Pompele submersibile cu tocator oferite de Ecotec sunt simple, dar eficiente, calitatea germana facand din acest produs unul de incredere. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea pompelor submersibile cu tocator, sau daca ai intrebari legate de acest produs, contacteaza echipa de profesionisti Ecotec si afla tot ce vrei sa stii.

Similar Articles
Varza murata din super-market sau traditionala ?

Varza murata din super-market sau traditionala ?

De la sarmalute, varza calita, pana la remediu pentru diferite afectiuni, varza murata este un

Mocheta Bucuresti

Mocheta Bucuresti

Obiectivul principal almagazinelor care comercilizeaza mochete in Bucuresti, este să creez o gamă complexă, dar

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate-  Culori pentru pictura

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate- Culori pentru pictura

In cadrul acestu articol voi utiliza atat tonuri de descriere vesele, cat si unele gri.

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Bun gasit! Ne gasim pe site-ul www.magazinul-mamicilor.ro, locul unde cei mai frumosi bebelusi prind aripi

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Fie ca va ganditi sa intrati intr-un pet shop cu locatie fizica pentru a alege