articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe de caldura aer apa – o solutie perfecta

Pompe de caldura aer apa – o solutie perfecta

🕔09.Nov 2015

Deja pe timpul noptilor temperaturile negative incep sa isi faca simtita prezenta in casele fiecaruia. Daca metodele clasice de incalzire sunt fie periculoase sau foarte costisitoare ca si costuri de functionare, firma Pulsar vine sa va ofere solutia perfecta pentru dumneavoastra. Aici veti gasi solutii complete atat pentru casa dar si pentru firma dumneavoastra. Printre aceste produse veti gasi si o gama variata de pompe de caldura aer apa de diferite puteri pentru a putea oferi randamentul necesar in functie de necesitati. Vom dedica acest articol modului de functionare a acestor echipamente dar si a avantajelor pe care acestea le ofera spre deosebire de alte metode de incalzire conventionale.

Principiul unor pompe de caldura aer apa

In primul rand trebuie sa spunem ca aceste pompe de caldura aer apa folosesc acelasi principiu ca si sistemele de racire, cu diferenta ca este folosit principiul inversat. Mai exact vorbim despre principiul de condensare si al folosirii unei cantitati mult mai mici de energie electrica fata de alte sisteme de incalzire. Prin faptul ca aceste sisteme nu folosesc elemente de combustie pentru a incalzi agentul termic, ele ofera o siguranta sporita a exploatarii. De asemenea, aceste pompe de caldura aer apa pot fi montate atat in exteriorul cladirii sau in zona fundatiei (beci, pivnita, etaj tehnic, etc.), marind gradul de siguranta oferit.

Despre avantaje, am inceput deja sa discutam privind mai mult pe partea sigurantei, insa acestea nu se opresc doar aici. Folosirea unor resurse naturale si ecologice este mare atribut al acestor pompe de caldura aer apa, deoarece societatea umana incepe deja sa caute alternative si sa gaseasca o solutie pentru a folosi energie verde. Se spune rasa umana se afla in etapa in care aceasta trebuie sa renunte la folosirea resurselor fosiliere. Este bine cunsocut faptul ca majoritatea resurselor folosite(gaze, combustibili petrolieri, carbune, etc) sunt bazate pe zacaminte formate in cursul a milioane de ani. Formate intr-o astfel de perioada, dar datorita civilizatiei moderne, acum sunt pe cale de a se epuiza (in 100 – 200 de ani).

Fabilitatea unor pompe de caldura aer apa

Folosirea unor pompe de caldura aer apa dar si a unor panouri solare va va oferi independenta energetica de care aveti nevoie. Aceste sisteme pot functiona atat in regim de incalzire, cat si pentru a oferi apa calda. Acestea sunt singurele sisteme termice ecologice care pot indeplini ambele functii, cea de incalzire si de a furniza apa calda.

Instalarea unor pompe de caldura aer apa este foarte simpla, defapt este mult mai simpla decat in cazul multor alte sisteme. Singura necesitate prezenta la aceste sisteme este cea care tine de prezenta unui racord la o instalatie electrica. Fiabilitatea acestor echipamente este una superioara, iar datorita constructiei robuste si compacte, veti putea folosi aceste pompe de caldura aer apa pentru o perioada cat mai lunga de timp. Va asteptam pe siteul nostru, www.pulsar.5net.ro pentru a afla mai multe despre solutiile ecologice pentru incalzirea casei, dar si pentru o energie ecologica. Va asteptam!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se