articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe cu pistoane rotative

Pompe cu pistoane rotative

🕔18.Dec 2014

Sunteti in cautarea de pompe cu pistoane rotative pentru ferma pe care o aveti in administrare? Aveti nevoie de astfel de pompe de la un producator serios si de incredere dar nu stiti carei firme sa va adresati? Daca da, pentru toate acestea, exista pentru dumneavoastra firma Ecotec din Sibiu.

Cum functioneaza pompele cu pistoane rotative?

Aceste pompe fac posibil transportul lichidului dintr-un spatiu delimitat in altul, prin echivalarea volumului. In timp ce pompele functioneaza, organele de inchidere, cum ar fi palete, supape sau dinti, inchid spatiile in cadrul carora este transportat lichidul pe tot procesul sau de la aspiratie la refulare. Pompele cu pistoane rotative sunt formate din trei parti: organele de inchidere, rotorul si statorul.  Pentru ca functionarea acestor pompe cu pistoane rotative sa fie una optima, trebuie ca spatiul dintre zona de refulare si cea de aspiratie sa fie unul etans, in care sa nu patrunda aerul deloc.

Firma Ecotec- solutii viabile pentru dumneavoastra prin pompe cu pistoane rotative

Firma Ecotec, avand o experienta de peste 8 ani reprezinta cea mai buna varianta pentru toti cei care au nevoie de solutii practice si eficiente pentru gestionarea de dejectii din ferme de bovine, suine sau agricole. Aceasta firma ofera echipamente si produse de calitate, robuste, de inalta tehnologie si fiabile, provenind de la producatori importanti din strainatate.

Care sunt avantajele pentru pompe cu pistoane rotative

Daca va ganditi sa achizitionati pentru ferma dumneavoastra pompe cu pistoane rotative trebuie sa stiti ca acestea au mai multe avantaje: sunt fiabile, simple, eficiente si, foarte important, au calitate germana. De asemenea, aceste pompe au avantajul de a avea un randament total de pana la 80%; totodata, se pot cupla direct cu motorul, iar preturile sunt reduse si extrem de avantajoase.

Care sunt caracteristicile tehnice regasite la pompe cu pistoane rotative?

Pompele cu pistoane rotative au numeroase caracteristici tehnice pe care este bine sa le cunoasteti inainte de a va hotari sa le comandati de la firma Ecotec. Aceste pompe cu pistoane rotative sunt destinate lichidelor care au un continut de substanta uscata de pana in 30%, de asemenea, capacitatea lor de pompare variaza mult, intre 27 si 360/ora, in timp ce presiunea de pompare este intre 4 si 10 bari. Aceste pompe cu pistoane rotative pot fi folosite usor de un singur operator si ofera capacitatea de a fi antrenate de motoare electrice 400V sau de cardan. In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionati lobii, acestia sunt realizati dintr-un miez din metal, care este acoperit cu cauciuc. Acesti lobi pot fi schimbati destul de usor si rapid, mecanismul fiind unul simplu: se detaseaza cele patru piulite ale carcasei. Cei interesati pot folosi aceste pompe de pistoane rotative pe post de statii de pompare.

Seriozitate si calitate germana pentru pompe cu pistoane rotative numai de la firma Ecotec

Alegeti cu incredere sa comandati pompe cu pistoane rotative de la firma sibiana Ecotec. Veti beneficia de calitate germana, la preturi avantajoase, iar angajatii firmei va vor ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru ferma dumneavoastra. Firma Ecotec poate fi gasita in Sibiu si contactata fie prin e-mail, fie prin telefon.