articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompa presiune, un must have pentru orice spalatorie auto

Pompa presiune, un must have pentru orice spalatorie auto

🕔08.Dec 2015

Toate spalatoriile auto manuale au in dotare echipamente de presiune pentru apa rece. Importanta functionarii acestor echipamente este majora, iar de tipul de grup pompant printre care se numara si pompa presiune, cat si de caracteristicile tehnice ale tuturor echipamentelor de presiune special create pentru apa rece depinde intr-o foarte mare masura buna functionare a spalatoriei tale.

Ce este o pompa presiune speciala pentru o spalatorie auto?

 

O pompa presiune este cea mai buna solutie pentru spalatoriile auto, pentru halelele industriale, atelierele de lucru unde un echipament mobil este imposibil de folosit din cauza lipsei de spatiu. O astfel de pompa cu presiune pentru splarea autoturismelor se intretine foarte usor si-si face treaba cu brio.

Printre caracteristicile tehnice ale unei astfel de pompe presiune trebuie sa amintim de un motor foarte puternic si de o presiune de lucru care variaza. Debitul de apa si variatiile pe minut variaza si ele. Este dotata cu o cutie electrica prevazuta cu sistem de protectie si valva pentru reglarea presiunii.

Printre accesoriile optionale ale unei astfel de pompe presiune se numara furtunul de presiune inalta ce poate atinge si 10 m, lance de control pentru distanta, un dispozitiv de control pentru timpul de lucru, kit pentru nisip, rotojet, kit pentru curatarea si desfundarea tevilor si a canalelor, lance spumanta, lance presiune pentru spalatoriile auto TIR, kit pentru sablarea cu nisp cuartos si garnituri.

De unde cumpar o pompa presiune de calitate superioara?

 

Pompa presiune de calitate net superioara poti cumpara de la S&M STEMI CLEAN. Aceasta companie, acest magazin online, din Jilava iti pune la dispozitie diferite modele de astfel de pompe de care si spalatoria ta auto are nevoie. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa S&M STEMI CLEAN, sa ceri detalii, sfaturi cu privire la achizitionare si sa cumperi in cunostinta de cauza.

S&M STEMI CLEAN comercializeaza o serie variata de utilaje atat de necesare spalatoriilor auto care au inteles ca pentru un sofer auto care-si iubeste masina aspectul exterior al acesteia trebuie sa fie impecabil. Pana la urma, oricarui sofer ii este este mila sa-si vada masina murdara, plina de praf, de noroi, zapada sau sare de pe carosabil in timpul iernii. Astfel, daca ai o spalatorie auto investeste in utilaje, iar clientul multumit va reveni iar si iar la tine.

Pe langa pompe presiune si alte utilaje pentru spalatoria ta auto, S&M STEMI CLEAN iti propune si servicii de instalare a acestor utilaje. Este absolut necesar ca acestea sa fie montate corespunzator pentru a da randament maxim, iar in acest scop vei avea nevoie de o echipa de profesionisti, cu multi ani de experienta, care sa realizeze un montaj ca la carte. Personalul S&M STEMI CLEAN este calificat pentru acest gen de servicii si este si autorizat, iar pe langa montaj te va ajuta si cu intretinerea utilajelor dar si cu service in caz de defectiuni.

Solutii complete, de la A la Z, de toate poti profita acum datorita colaborarii cu echipa S&M STEMI CLEAN. Personalul calificat, serios, experimentat iti sta oricand la dispozitie!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege o pompa presiune de la S&M STEMI CLEAN. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele S&M STEMI CLEAN? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0213-442.404 si 0721-700.300 sau trimite un e-mail pe adresa office@utilaje-spalatorii.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din