articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompa de caldura sol apa distribuite de Inst-Nistor!

Pompa de caldura sol apa distribuite de Inst-Nistor!

🕔17.Apr 2014

2e02a3983577f625b06e5c5592d4f010Pompa de caldura sol apa apartinand marcii cunoscute Simatron reprezinta propunerea Inst-Nistor in materie de astfel de echipamente. Aceasta este o companie de renume ce ofera clientilor sai solutii eficiente si instalatii de top pentru incalzirea incaperilor. Firma ofera posibilitatea clientilor de a se bucura de toate avantajele unei astfel de pompe de caldura. Comercializate la un raport calitate-pret, acestea au garantie 10 ani.

Calitatea si eficienta pompei de caldura sol apa marca Simatron este garantata de catre specialistii care au testat astfel de echipamente in Elvetia. In urma acestor proceduri, pompele au fost clasificate in clasa 1 in ceea ce priveste eficienta energetica. Toate aceste produse sunt de calitate superioara si sunt oferite la preturi avantajoase. Usor de instalat si de intretinut, pompa de caldura sol apa este printre cele mai performante dispozitive de acest gen, in scopul obtinerii rezultatelor asteptate.

Avantajele pompelor de caldura sol apa

Pompa de caldura sol apa absoarbe caldura pamantului pe care apoi o foloseste pentru incalzire, dar si pentru obtinerea apei calde menajere.

Utilizarea energiei termice din sol echivaleaza cu reducerea cheltuielilor. Model ecologic, care nu polueaza mediul inconjurator, pompa de caldura Simatron se remarca si printr-o functionare silentioasa, fapt datorat izolarii fonice a carcasei. Aceasta este disponibila in culoarea rosie. Produsele asigura o utilizare durabila, sunt izolate fonic, fiind foarte silentioase in functionare. In plus, aceste pompe de caldura sol apa elimina poluarea mediului si reduc cheltuielile, intrucat Simatron functioneaza folosind energia termica din pamant 70% si curentul electric de noapte 30%.

Echipa Inst-Nistor iti sta la dispozitie cu informatii suplimentare cu privire la acest model de pompa si a celorlalte produse comercializate. Prevazuta cu protectie in timpul functionarii, pompa este construita in conformitate cu cele mai inalte standarde disponibile in acest domeniu. Solutiile oferite de firma sunt competitive, eficiente si profitabile pentru ambele parti. Acestea te ajuta sa obtii atat nivelul de siguranta si confort pe care il doresti, cat si functionarea optima si de durata a instalatiilor si a echipamentelor. Inst-Nistor iti face cunoscute cele mai inovative metode de incalzire si de producere a energiei folosind surse neconventionale in perfecta armonie cu natura, oferind astfel o alternativa la solutiile scumpe si poluante care se folosesc in acest moment.

Cine este compania Inst-Nistor?

Infiintata in Bistrita, compania Inst-Nistor activeaza in domeniul constructiilor, oferind servicii de instalatii si comercializand produse specifice acestui domeniu, cum ar fi instalatii termice, sanitare sau pe gaz. Acestea sunt ideale atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi un complex de birouri sau diverse showroom-uri.

Personalul companiei ofera servicii de calitate datorita priceperii si experientei dobandite in domeniu. Ca urmare a acestui lucru, iti sta la dispozitie cu lucrari de montaj, service si consultanta pentru alegerea celui mai potrivit tip de instalatie pentru spatiul in care urmeaza a fi montat. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Inst-Nistor.

Datele de contact ale firmei Inst-Nistor

Adresa: Str. Libertatii, Nr. 49A, Bistrita

Telefon: 0268 234 929

Email: inst2nistor@yahoo.com

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare