articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Podurile rulante Axa Service – productivitate, siguranta si calitate in executie!

Podurile rulante Axa Service – productivitate, siguranta si calitate in executie!

🕔22.Nov 2013

In momentul in care detineti o hala industriala de productie sau aveti un depozit in care desfasurati diferite activitati, automat aveti nevoie de echipamente care sa va ajute in procesul de transport al diferitelor produse. De cele mai multe ori insa, desi va ajuta foarte mult in activitate, aceste echipamente au si o insemnata parte negativa, in sensul ca ocupa destul de mult spatiu. Din cauza acestui lucru, pe piata au aparut firme capabile sa vina in ajutorul dumneavoastra cu echipamente industriale care sa va usureze munca atunci cand vine vorba de manevrarea sarcinilor. De departe, cea mai competenta dintre ele este Axa Service din Bucuresti. Pentru a va convinge, comandati acum unul dintre podurile rulante OMIS comercializate la cele mai competitive preturi.

Podurile rulante de tip OMIS reprezinta solutia ideala de utilizare optima a spatiului disponibil in hala sau in spatiul comercial pe care il detineti. Aceasta inseamna flexibilitate maxima in procesul dumneavoastra tehnologic. Pentru un transport cat mai facil al sarcinilor trebuie sa aveti la indemana un astfel de echipament. Complexitatea acestor masini de ridicat fac ca ele sa indeplineasca cu succes activitatile pentru care sunt create datorita mecanismelor instalate, care executa miscarile de deplasare a greutatilor.

In cazul in care doriti sa va construiti o hala industriala noua, aceasta poate fi  mai redusa ca dimensiuni si mai functionala datorita podurilor rulante de tip Axa Service. Numai asa aveti posibilitatea unei investitii mai reduse la inceput, cat si a unor economii substantiale in materie de incalzire aer conditionat sau alte domenii ce se refera la intretinerea acesteia. Prin faptul ca aceste poduri rulante sunt deosebit de usor de manevrat, productivitatea companiei dumneavoastra va creste. Fiabilitatea foarte ridicata va reduce cheltuielile de intretinere si timpii de stationare. Elementele de siguranta inglobate in podurile rulante de tip OMIS ofera o siguranta maxima in functionare, reducand la zero pericolul de accident.

Sistemul de control a vitezelor mecanismelor joaca cel mai important rol in manipularea precisa si in siguranta a sarcinilor. Gama de sarcini sau de deschideri pentru care aceste poduri pot fi folosite este extrem de diversificata, acestea putand fi utilizate atat in hale de productie, cat si in depozite, fie ele deschise sau acoperite, datorita avantajului ca nu ocupa spatiu la sol. Designul (proiectarea), dar si executia propriu-zisa a acestor produse respecta intocmai normele tehnice, fiindu-le incorporate diferite componente de securitate speciale pentru podurile rulante.

Podurile rulante pe care firma Axa Service vi le pune la dispozitie se impart in doua categorii:

– poduri rulante monogrinda: Sunt dotate cu electropalane cu lant sau cu cablu, in functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau doua viteze de ridicare. Miscarile de translatie se realizeaza cu variatoare de frecventa, asigurand o acceleratie fara socuri in deplasare. Vitezele de translatie ale caruciorului pot fi de pana la 20 m/min, iar ale podului de 40 m/min sau mai mari. Comanda podului se realizeaza cu ajutorul pupitrului de comanda sau al radiocomenzii. Podurile rulante monogrinda se executa pentru deschideri de pana la 28 m. Sarcina utila a podului poate atinge 12,5 t sau mai mult, in functie de deschiderea sa.

– poduri rulante bigrinda: deosebirea dintre acestea si cele amintite anterior consta in faptul ca acestea se executa pentru deschideri de pana la 24 m.

In afara de comercializarea acestor echipamente, firma Axa Service vine in intampinarea voastra cu solutii tehnice dedicate, nu numai prin vanzarea de produse, ci si prin asigurarea garantiei de buna functionare si mentenanta necesara pentru ca produsele montate sa poata fi utilizate un timp indelungat.

Printre serviciile dedicate acestor poduri rulante oferite de Axa Service se numara:

– reparatii poduri rulante

– intretinere poduri rulante

– adaptare radiocomenzi poduri rulante

– contract de montare/demontare poduri rulante

Date de contact:

B-dul Basarabia, Nr. 256,

sector 3, Bucuresti

Telefon: +40 216 367 948

              +40 749 217 981

Fax:      +40 318 155 176

Email: office@axaservice.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare