articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plase insecte – scut impotriva intrusilor

Plase insecte – scut impotriva intrusilor

🕔10.Dec 2015

Uneori, casele oamenilor sunt invadate de mici intrusi, si anume insectele .Iar cand sezonul rece s-a incheiat si caldura incepe sa isi faca simtita prezenta, oamenii se confrunta cu cel mai neplacut tip de insecte, tantarii. Este foarte neplacut sa iti fie deranjat somnul sau orice activitate desfasurata in interiorul casei de catre insecte. .  Aceste insecte  reprezinta intr-adevar o problema pentru majoritatea oamenilor, care sunt nevoiti sa caute solutii pentru a le indeparta din propria casa, din spatiul lor de viata.

Una dintre cele mai bune solutii impotriva acestor ’’invadatori’’ o reprezinta plasele de insecte, necesare pentru a proteja locuintele si a oferi linistea proprietarilor.

Avantaje oferite de plasele de insecte

In fiecare locuinta, prezenta unei plase de insecte ar trebui sa fie obligatorie, pentru a feri familile de stresul cauzat de prezenta insectelor in propria casa.

Aceste plase de insecte au numeroase avantaje, pe langa cel mai important dintre ele: protejarea de intrusii neplacuti. Procesul de montare este unul foarte usor, care dureaza putin  si este la indemana oricui. Nu necesita modificarea tamplariei( PVC sau lemn).

De asemenea, datorita faptului ca sunt aproape transparente, nu blocheaza accesul la partea exterioara, iar proprietarii se pot bucura linistiti de privelistea de afara. In plus, plasele de insecte permit circulatia aerului din exterior spre interior.Asadar nu este nicio problema in a lasa geamurile sau usile deschise pentru a aerisi casa, atata timp cat achizitionati o plasa de insecte .

Destul de usor de ingrijit si curatat, plasele de insecte sunt o investitie durabila, fiind rezistente la conditii meteo diverse( ploaie, vant, ninsoare), rezistente la rupere.

Tipuri de plase de insecte

Plasele de insecte reprezinta cea mai buna solutie pentru protejarea locuintelor, pe timpul verii si nu numai, impotriva tantarilor sau a altor insecte.

Cel mai uzual model, cel mai popular pe piata il reprezinta plasele de insecte cu balamale. Acestea sunt foarte usor de montat/ demontat, potrivite pentru toate tipurile de tamplarie. Confectionate din material durabile, reprezinta o investitie pe termen lung, fiind rezistente la orice tip de vreme. De asemenea, pentru a le spori rezistenta, aceste  plase de insecte pot fi demontate in sezonul rece si folosite odata cu aparitia caldurii si aparitia tantarilor.

Plasele de insecte de tip rulou reprezinta un model mai nou si ofera o protectie superioara impotriva insectelor decat cele cu balamale. Cu un design placut, acest tip de plase de insecte este perfect pentru fereastra unei case moderne. Sunt usor de curatat si ingrijit, rezistente la capricile vremii, plasele de insecte de tip rulou pot fi utilizate pe parcursul mai multor ani. Si nu doar la ferestre! Usile reprezinta un puct de acces pentru insecte, asa ca ele ar trebui protejate de asemenea.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare