articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plase de insecte Bucuresti

Plase de insecte Bucuresti

🕔07.Mar 2017

O caracteristica principala a plaselor de insecte in Bucuresti e reprezentata de caseta ce este plasata  in partea de sus a fiecarei plase, o caseta unde poate sa fie stransa sita. Caseta poate avea in afara de un rol de protectie deoarece  pastreaza in siguranta deplina sita pe toata perioada iernii, insa si un rol estetic asta pentru ca ofera o eleganta aparate  produsului. Aceasta caseta a plasei de insecte in Bucuresti insa care poate fi executata si in alte centre din tara , este din aluminiu extrudat fiind in exteriorul ferestrei,  bine pozitionata.

Componenta cealalata ce are  mare importanta in cazul plasei avand inclusiv acest rol de a contribuii la rezistenta ei, cat  si aspectul placut, fiind reprezentat de o sita care este confectionata dintr-o fibra de sticla ce este ignifuga. O astfel de sita are niste ochiuri foarte fine, acest lucru facand-o sa fie  eficienta in lupta impotriva tantarilor si a insectelor.  Tipul acesta  de plasa are in dotare niste ghidaje care sunt confectionate dintr-un aluminiu extrudat alaturi de camera de montaj, iar din acest motiv nu va necesita precadru. Din aceasta cauza, plasa e rezistenta indiferent care sunt dimensiunile la care aceasta este fabricata.

Mecanismul specifice de functionare pe care il au plasele

In partea lor inferioara, aceste plase de tip rulou sunt prevazute cu niste perii, ele asigurand inchiderea lor  ermetica. Putem opta ca sa  montam si  frane siliconice, ele previnind niste accidentele si in acelasi timp pot prelungi durata de viata a plasei. Rolul pe care il au frane e cel de a mentinere al unei viteze optime in  privinta  ridicarii plasei, astfel incat sa nu cumva sa se defecteze mecanismul specific de actionare.

Actionarea plasei se  face cu  snur si in cazul in care se vrea montajul rulourilor exterioare, se opteaza pentru niste rulouri care au si plasa incorporata. Atunci cand avem deja montate niste rulouri exterioare chiar la ferestre,  le putem adauga pe plasele de antiinsecte. Conform celor care sunt specialisti, e important sa cunosstem faptul ca plasa care sunt de tip rulou este singura plasa ce poate fi montata la rulouri.

Culorile si dimensiunile plaselor anti-insecte

Pentru aceste plase care sunt de tip rulou, cei care sunt  clientii pot sa beneficieze de diverse variante ale culorilor standard dar si unora optionale. Atunci cand plasele de tipul acesta sunt vopsite la fel se face si cu ghidajele si caseta. Clientii pot aleage  culoarea alba care face parte din gama standard si culoarea de tip maro deschis. Optional, clientii pot sa aleaga si o alta culoare care face parte din paletarul tip RAL sau pot sa beneficiaza de o culoare ce  este o imitatie de lemn de stejar auriu, de mahon, sau nuc. Colorarea poate sa fie realizata  intr-un proces care consta intr-o  vopsire electrostatica, ce garanteaza rezistenta culorii.   

Astfel de plase de insecte in Bucuresti  sunt fara precadru, putand sa fie realizate fara sa conteze dimensiunea ferestrei, in baza unor tabele ale dimensiunilor si specificatiilor tehnice ale specialistilor le pun clientilor la dispozitie prin intermediul site-urilor online sau chiar si direct in magazinele de specialitate.

Pentru acele dimensiuni ce nu se pot gasi in astfel de tabele, clientii contacteaza un consultant specific al firmelor specializate, mentiunand ca orice tip de consultanta in sensul acesta este gratuita.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare