articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plasa impletita de sarma de calitate superioara, numai de la Meters!

Plasa impletita de sarma de calitate superioara, numai de la Meters!

🕔10.Feb 2017

Plasa impletita de sarma de calitate superioara si de diverse sortimente iti este pusa la dispozitie de catre firma Meters. Calitatea superioara pe care produsele realizate si comercializate de aceasta le au le recomanda cu prisosinta. Astfel, daca cauti plasa impletita de sarma, nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum reprezentantii firmei Meters pentru a beneficia si tu de o oferta foarte atractiva, practic de nerefuzat!

Plasa impletita de sarma –  ce este acest produs?

Plasa impletita de sarma este un produs ce este folosit pe scara larga chiar in viata de zi cu zi. Cu ajutorul acesteia se pot realiza garduri cu care se imprejmuiesc casele, santierele sau orice alt perimetru ce trebuie demarcat in mod fizic.

Utilizand plasa de sarma se vor putea stabili perimetrii de securitate atat de necesari pentru a opri accesul persoanelor in zonele periculoase. Desi sarma pare un produs comun, daca stam si o analizam vom constata ca este folosita si contribuie foarte mult la realizarea unor perimetre de securitate fizica in multe domenii de activitate.

In functie de diametrul sarmei din care aceste plase impletie sunt realizate deriva si gradul de rezistenta mecanica la solicitari, iar in functie de materialul din care sunt confectionate rezulta durata lor de viata din domeniile in care sunt folosite.

Plasa impletita de sarma –  de ce sa apelezi la produsele comercializate de firma Meters?

Plasa impletita de sarma comercializata de firma Meters este confectionata prin impletirea firelor metalice. Pentru realizarea lor se folosesc fire din sarma continua care nu sunt ondulate.

Firma Meters comercializeaza  o larga gama de impletituri ce pot fi realizate in functie de utilizarea lor, astfel regasim tesatura unita, incrucisata sau in spic. Plasele impletite de sarma pot avea impletituri cu ochi patrat, rectangular sau pot avea modele realizate la cerere.

Plasele de sarma ondulate se realizeaza prin impletirea firelor de sarma care sunt anterior ondulate de utilaje care permit realizarea unor indoituri exacte ale sarmei. Plasele impletite de sarma se pot confectiona cu ochiuri patrate si rectangulare si in functie de distanta dintre fire in cele doua directii, e posibila utilizarea unor fire ce au doua indoiri diferite.

Plasa impletita de sarma este realizata din fire de urzeala si batatura ce sunt suprapuse si sudate au ajutorul sudurii electrice. Aceste plase pot fi furnizate in suluri cu inaltimea de 1 m si lungimi de 25 m sau 50 m, iar la cerere sub forma de foi la dimensiuni solicitate de client.

Apeland la produsele realizate si comercializate de firma de top Meters vei realiza o achizitie de top. Produsele firmei Meters sunt realizate la standarde ridicate de calitate si au o durabilitate in timp deosebit de buna. Firma Meters reprezinta un vector de calitate si tocmai din acest motiv clientii acestei firme devin parteneri fideli ai lor.

Firma Meters isi propune si reuseste sa realizeze o fidelizare a clientilor prin practicarea unor preturi avantajoase la un raport de calitate excelent. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum specialistii firmei Meters!