articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plasa gard zincata de la Est Metalcab – calitate garantata si pret accesibil

Plasa gard zincata de la Est Metalcab – calitate garantata si pret accesibil

🕔30.Mar 2016

 

Constructia unei case este anevoiasa, cere timp, rabdare, atentie si inspiratie. Dar, inainte de toate, trebuie sa se desfasoare in siguranta. Motiv pentru care este nevoie sa alegeti cat mai din timp un gard care sa imprejmuiasca terenul pe care va construiti casa in care urmeaza sa locuiti. Plasa gard zincata este alegerea cea mai buna, la indemana si la un pret bun, daca o luati de la Est Metalcab. Produsa din sarma zincata termic de cea mai buna calitate, reprezinta o varianta perfecta de gard pentru terenul dumneavoastra. Plasa gard zincata poate fi folosita pentru a ingradi terenuri agricole sau pomicole, dar si spatii rezidentiale, comerciale sau chiar industriale. In functie de necesitati si de marimea terenului care urmeaza sa fie imprejmuit, se poate opta pentru una dintre cele doua tipuri de plasa gard zincata. Diferenta dintre cele doua este marimea ochiurilor impletite. Plasa gard zincata clasica are ochiuri de 5 x 5 cm si exista si varianta cu ochiuri de 6 x 6 cm, pentru imprejmuirea suprafetelor foarte mari.

Est Metalcab, furnizor specializat de plasa gard zincata

Firma Est Metalcab este specializata in productia de plasa gard zincata inca din anul 2006, cand a inceput sa comercializeze garduri impletite din sarma lucrate la o masina cu operare manuala. Astfel, productia era redusa si plasa gard zincata era lucrata doar pe comanda. De-a lungul timpului, datorita calitatii si seriozitatii de care a dat dovada echipa Est Metalcab, cererea a crescut exponential. Asa se face ca, in prezent, Est Metalcab pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse din sarma, printre care si celebra plasa gard zincata. Iar acum, sarma nu mai este impletita de masini manuale. Est Metalcab s-a modernizat si dispune de masini automate, care fac posibil un rulaj mai mare al produselor si un timp mai scurt de productie.

Est Metalcab produce plasa gard zincata si alte tipuri de produse din sarma

Pe langa plasa gard zincata, la Est Metalcab gasiti si alte solutii de imprejmuire produse din sarma si nu numai. Printre acestea se numara plasa de gard plastifiata, panourile de gard zincate sau plastifiate, sarma ghimpata sau zincata si chiar garduri metalice complete. Est Metalcab produce inclusiv accesorii pentru instalarea plasei gard zincate sau a panourilor de gard. Iar, de curand, in oferta EstMetalcab gasiti si tevi de otel pentru constructii industriale sau rezidentiale si stalpi pentru montarea de sarma ghimpata.

Comanda online plasa gard zincata

Indiferent de marimea perimetrului pe care doriti sa il imprejmuiti, la Est Metalcab veti gasi cu siguranta cele mai bune solutii, la preturi avantajoase. Firma preia toate comenzile de plasa gard zincata, chiar daca aveti nevoie doar de un sul de zece metri. Toate caracteristicile produselor comercializate, inclusiv plasa gard zincata, le gasiti pe site-ul estmetalcab.ro. Sediul EstMetalcab il gasiti in Bistrita Nasaud, dar ii puteti contacta prin e-mail sau la numerele de telefon afisate online pentru mai multe detalii sau pur si simplu pentru a plasa comanda.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare