articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pixuri de lux prin Kalamos.ro: eleganta si rafinamentul, surprinse intr-un cilindru

Pixuri de lux prin Kalamos.ro: eleganta si rafinamentul, surprinse intr-un cilindru

🕔30.Apr 2014

Intr-o lume in care scrisul de mana este inlocuit treptat cu cel pe calculator, magazinul online Kalamos.ro aduce in prim-plan instrumentele de scris de lux, obiecte care transforma aceasta activitate intr-o adevarata experienta.

Kalamos.ro va propune pixuri de lux marca Graf von Faber Castell, Pelikan, Montegrappa si Tibaldi, producatori respectati in domeniu, recunoscuti pentru calitatea instrumentelor de scris fabricate, precum si capacitatea acestora de a ridica la rang de arta asternerea cuvintelor pe foaie.

Experienta in domeniu, pasiunea pentru frumos, si dorinta de a oferi calitate la cele mai inalte standarde sunt aspectele care definesc cel mai bine companiile mentionate, si care totodata se resimt in fiecare rotunjire a literelor efectuata cu ajutorul pixurilor de lux confectionate de catre acestea.

 Pixuri de lux: obiecte care inspira, cadouri ce impresioneaza

Pixurile de lux, precum si toate celelalte instrumente de scris oferite de catre Kalamos.ro, sunt destinate unei anumite categorii de oameni: cu viziuni clare si principii de neclintit, teluri marete si nu in ultimul rand, care recunosc si apreciaza un lucru de calitate, bine facut, si au o afinitate pentru eleganta, rafinament si bun gust. Pentru aceste tipuri de persoane, pixurile de lux sunt obiectele de scris ideale.

De asemenea, atunci cand esti in cautarea unui cadou aparte, prin intermediul caruia doresti sa impresionezi, optarea pentru pixurile de lux reprezinta cea mai inspirata alegere in acest sens.

Obiecte practice si estetice deopotriva, sunt perfecte ca si cadouri corporate pentru partenerii de afaceri, potentialii investitori, si in general persoanele cu functii inalte ce activeaza in mediul business.

Pixuri de lux prin Kalamos.ro: mai mult decat simple instrumente de scris

Principalul aspect care contribuie la unicitatea obiectelor se refera la calitatea materialelor din care sunt confectionate, precum si combinatiile neobisnuite in care acestea se regasesc.

De exemplu, din gama produselor marca Faber Castell, amintim modelele cu corp din lemn de diferite esente si extremitatile placate cu argint sau platina, o adevarata declaratie a originalitatii, obtinuta prin combinarea unui material natural, ce inspira simplitate, cu un metal pretios, ce confera stralucire si transmite ideea de opulenta.

Tot din cadrul categoriei de pixuri de lux Faber Castell fac parte si instrumentele fabricate din rasina lustruita, metal mat, lemn de par, cocos sau artar, si crom lucios, cu forme distincte, linii fine, detalii subtile si culori sobre, instrumente sinonime cu eleganta.

Pentru modele pretioase, la propriu, Kalamos.ro va pune la dispozitie produsele marca Pelikan, unde corpul obiectelor de scris este imbracat cu un invelis de lac transparent, ce confera duritate si rezistenta in timp. Clipsurile, inelele si chiar si penitele in cazul anumitor modele, sunt placate cu platina, cel mai pretios metal dintre cate exista.

Nici doamnele nu sunt uitate, magazinul online Kalamos.ro avand pentru acestea pixuri de lux din rasina superioara din punct de vedere calitativ, placate cu platina, cu un model de culoare sangerie, ce aduce aminte de petalele unui trandafir (seria Ruby Red, modelul Souveran, marca Pelikan), sau modelele Micra, marca Montegrappa, confectionate din rasina perlata si disponibile intr-o paleta cromatica diversificata.

Patrunde intr-o lume a elegantei, stilului si bunului gust, descopera obiecte de lux care te vor surprinde prin designul unic si finisajele de calitate, si alege sa te faci remarcat doar prin intermediul produselor Kalamos.ro!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se