articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Piese-auto.ro. Kit distributie Volkswagen Passat

Piese-auto.ro. Kit distributie Volkswagen Passat

🕔03.Apr 2015

Un kit distributie are, de regula, la baza o curea si o pompa de apa, dar si o rola de ghidare si o rola intinzatoare. Daca esti in cautarea unui astfel de kit distributie pentru masina ta, magazinul online Piese-auto.ro are pentru tine nenumarate propuneri.

Cand se schimba un kit distributie?

Si pe tine te-au trecut fiorii atunci cand ai auzit ca trebuie sa schimbi kit-ul de distributie al masinii tale? In functie de masina, de consumabile, dar si de service, schimbarea kit-ului de distributie poate fi extrem de costisitoare depasind cu mult suma alocata pentru revizia anuala.

Insa trebuie retinut faptul ca masinile nu sunt la fel si daca unele au kit distributie pe curea, sunt masini cu kit distributie pe lant, care sunt mult mai durabile la uzura. Deci, pe langa distributia propriu-zisa a unei masini, aceasta mai este dotata si cu anumite curele si accesorii pe care este obligatoriu sa le inlocuiesti, timpul nefiindu-ti prieten in acest caz.

Deci, cand trebuie sa schimbi un kit distributie? Daca masina ta este posesoarea unui kit de distributie pe baza de curea, acest kit se schimba dupa un anumit interval de timp sau dupa ce un anumit numar de kilometri a fost parcurs. In manualul autovehicului se specifica momentul in care se face aceasta schimbare. La unele masini schimbarea kit-ului se face la 4-5 ani, la altele la 10, sau cel putin asa afirma producatorul. Schimba curelele numai cu o marca originala sau cauta, pe cat posibil, sa optezi pentru calitate.

In cazul in care masina ta este doata cu o distributie pe lant, schimbarea kit-ului se face dupa mai multi ani sau la aproximativ 180.000 de kilometri parcursi. Exista insa firme care se lauda cu faptul ca nu trebuie sa schimbi niciodata acest kit.

Kit distributie complet pentru Volkswagen Passat

 

Passat-ul tau are nevoie de un nou kit distributie? Indiferent de modelul tau de Volkswagen Passat, Piese-auto.ro este magazinul online unde vei gasi exact ceea ce cauti la un pret rezonabil.

Intra pe Piese-auto.ro, iar in partea stanga a site-ului, in chenarul rosu, unde scrie “Cauta dupa masina”, selecteaza marca, modelul, anul de fabricatie, combustibilul, motorul, caroseria si masina si vei gasi toate piesele pe care acest magazin online ti le pune la dispozitie pentru marca masinii tale, in functie de caracteristicile sale specifice.

Cum comanzi? Simplu, online, sau poti sa efectuezi o comanda si telefonic. In 24 de ore din momentul in care comanda este confirmata, curierul cu kit-ul de distributie ales va suna la usa ta. Scurt si la obiect, si asta este posibil datorita magazinului online Piese-auto.ro.

Pentru un kit distributie Volkswagen Passat ce are la baza o curea dintata si un set pompa de apa, modele fabricate in perioada 2000 – 2005, avand monitorizare 1.9 TDI de 130 CP, costul unui astfel de kit variaza. Indiferent ca este vorba despre un Volkswagen Passat sau de un Volkswagen Golf 4 sau 5, pe Piese-auto.ro gasesti kit-urile de distributie potrivite.

Ai nevoie de consultanta pentru a face cea mai buna alegere? Echipa Piese-auto.ro este deschisa la o colaborare fructuoasa.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege kit distributie de pe Piese-auto.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Piese-auto.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-883.222, 0768-885.222 si 7688-872.222 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@pieseautoshop.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din