articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Piese de schimb pentru utilaje grele garantate de Murnic

Piese de schimb pentru utilaje grele garantate de Murnic

🕔14.Nov 2013

Serviciile de reparatii masini auto au luat o importanta amploare in decursul ultimilor ani, in prezent piata de profil din Romania oferind multiple posibilitati pentru cei ce doresc un service specializat pentru masina sau autovehiculul dumnealor. Daca pentru repararea si intretinerea autovehiculelor sunt existente numeroase service-uri specializate, in cazul utilajelor grele lucrurile tind sa se complice. Din pacate companiile care se adreseaza posesorilor de utilaje grele sunt greu de intalnit iar lipsa pieselor de schimb participa in mod direct la imposibilitatea repararii acestor utilaje esentiale in domenii precum cel industrial sau de constructii.

Daca si dumneavoastra va aflati in necesitatea apelarii la un service autorizat pentru utilaje grele sau daca doriti piese de schimb pentru repararea utilajelor aflate in cadrul companiei a carei activitate o gestionati, va recomandam serviciile companiei Murnic. Murnic va ofera o gama larga de piese de schim pentru utilaje, aceste piese fiind oferite atat personalelor fizice cat si celor juridice din Romania. Indiferent de locatia in care va aflati acum puteti comanda piesele necesare pentru reparatia adecvata a utilajului dumneavoastra.

Piesele de schimb comercializate de Murnic provin in mare parte din procesul de dezmembrare a utilajelor ce nu mai pot fi utilizate ceea ce inseamna ca puteti beneficia de preturi mai mult decat avantajoase. Desigur, toate piesele de schimb comercializate sunt reconditionate de personal calificat, ceea ce inseamna ca nu aveti de ce sa puneti la indoiala calitatea produselor oferite spre vanzare. Aceste produse vor veni si cu garantie proprie, asadar, in cazul in care nu sunteti multumit de comanda dumneavoastra, puteti alege oricand sa returnati piesele dorite.

Murnic isi are sediul in Ploiesti si ofera servicii de inchiriere si vanzare utilaje grele. In plus compania se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Desigur, dupa cum am putut vedea in cadrul informatiilor oferite mai sus, compania comercializeaza si o gama diversificata de piese de schimb pentru utilaje grele. Aceste piese de schimb include printre altele si urmatoarele: motoare, cauciucuri, cilindrii de extindere, pompe de injectie dar si multe altele. Spre exemplu, prin intermediul personalului Murnic puteti achizitiona cauciucuri pentru automacarale 16.00 R24/14.00 R24, cauciucuri 1100 impreuna cu jante, pompe pentru automacara CKD AD-28, dar si diferite motoare: motor si cutie DAF CF tip XF 280 M, motor Stalova Vola L34 280 M.

Preturile de achizitie a acestor produse sunt avantajoase, majoritatea pieselor de schimb provenind din dezmembrarea utilajelor grele. Daca doriti sa vizualizati lista completa de piese de schimb pentru utilaje Murnic, sau daca doriti sa obtineti o oferta de pret pentru comanda dumneavoastra, atunci cu siguranta ca trebuie sa accesati site-ul oficial al companiei. Aceeasi pagina web trebuie accesata si pentru obtinerea altor date tehnice referitoare la produsele si serviciile oferite de Murnic dar si pentru a obtine consultanta tehnica sau ajutor de specialitate din partea inginerilor ce alcatuiesc echipa Murnic.

Similar, puteti contacta in mod direct reprezentantii companiei si prin utilizarea datelor de contact din finalul acestui articol.

Murnic, date de contact:

Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova
Persoana de contact: Nicolae Murea
Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383
Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din