articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Piese auto de cea mai buna calitate oferite de Divers Auto Parts

Piese auto de cea mai buna calitate oferite de Divers Auto Parts

🕔31.Oct 2013

Ai nevoie de un loc in care sa gasesti o gama diversificata de piese auto? Nu reusesti sa gasesti piesele auto necesare pentru repararea modelului tau de autovehicul si ai face orice pentru a gasii furnizorul perfect pentru solutionarea rapida a problemelor pe care le ai? In acest caz cu siguranta ca trebuie sa apelezi la o companie ce iti poate livra rapid toate piesele auto de care ai nevoie, chiar daca aceste piese sunt greu de procurat. O astfel de companie, ce ofera un mediu online de achizitie este Divers Auto Parts.

Divers Auto Parts va sta la dispozitie cu o gama larga de piese si consumabile auto. Toate produsele sunt oferite la preturi accesibile, piesele auto putand fi comandate atat de catre persoane fizice cat si de catre persoane juridice. Divers Auto Parts garanteaza ca prin intermediul serviciilor oferite o sa puteti gasi in cel mai scurt timp posibil piesele auto de care aveti nevoie, indiferent de marca sau modelul autovehiculului pe care il aveti sau de problema pe care masina dumneavoastra o are. Mai mult, Divers Auto Parts vine in ajutorul clientilor sai cu un magazin online ce poate fi accesat cu usurinta din fata calculatorului personal, al tabletei sau chiar prin utilizarea unui telefon ce are acces la internet.

Fiind un magazin auto online, o sa puteti beneficia de reduceri substantiale de preturi si desigur de posibilitatea returului in cazul in care nu sunteti multumit de piesele auto livrate. Nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca fiecare produs va fi livrat cu garantie proprie si in cele mai sigure conditii, o firma de curierat rapid asigurand transportul la domiciliu.

Prin intermediul Divers Auto Parts puteti comanda piese auto necesare pentru repararea unor defectiuni, pentru intretinerea autovehiculului, pentru echiparea lui sau pentru executia unor operatii de tuning. Astfel, pentru a va face o imagine de ansamblu asupra produselor regasite pe rafturile online Divers Auto Parts, iata o parte din piesele auto comercializate de compania mentionata: piese de schimb pentru motoare, uleiuri auto, filtre hidraulice, filtre de ulei, de polen, lampi, placute de frana, kit pentru ambreiaj, stergatoare parbrize, elemente de caroserie, componente electronice, elemente de suspensie, sisteme de alimentare, becuri xenon, instalatii xenon, curea de transmisie, hante auto, praguri auto, anvelope dar si multe altele.

Toate piesele auto comercializate se afla in perfecta stare, acestea fiind realizate de cei mai buni producatori ce activeaza in domeniul auto din Romania si nu numai. Mai mult, personalul companiei este calificat si instruit in acest domeniu, astfel daca aveti nevoie de ajutor sau asistenta tehnica de specialitate, nu ezitati si contactati un reprezentant Divers Auto Parts. In cazul in care doriti achizitionarea de piese auto Divers Auto Parts, in primul rand accesati site-ul oficial al companiei. Prin intermediul acelei pagini o sa puteti vizualiza lista completa a produselor oferite, preturile, reducerile substantiale dar si alte servicii complementare ce se refera printre altele si la activitatea firmei. Pentru alte informatii, nu trebuie decat sa utilizati datele de mai jos.

Divers Auto Parts, date de contact

Program de lucru:
Luni-Vineri: 9:00-18:00
Sambata: 9:00-13:00
Adresa:
Soseaua Mangaliei nr: 84
Constanta, Romania
Email:
diversautoparts@yahoo.com
Telefon:
0737 085 048

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din