articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Personalizeaza-ti pardoseala cu mochetele Kledor!

Personalizeaza-ti pardoseala cu mochetele Kledor!

🕔13.Nov 2013

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie inconjurat de obiecte care sa il reprezinte, care sa le transmita tuturor celor care le vad ca ii apartin. Uneori, o personalitate puternica are nevoie de multe modalitati de exprimare; astfel, persoana ce o poseda tinde sa profite de obiectele din jurul sau pentru a le comunica celor din jur ce fel de om este.

Daca esti genul de persoana careia ii place sa se exprime prin lucrurile care o inconjoara, ai de ales dintre o multitudine de posibilitati. Imbracaminte personalizata, mobila personalizata, dar ceea ce dorim sa iti prezentam azi este… mocheta personalizata. Una dintre companiile care iti ofera astfel de mochete este firma Kledor.

Din momentul ce intreaga ta casa (sau intregul tau birou ) este presarata cu obiecte ce iti reflecta personalitatea, de ce nu ar avea si mochetele tale aceeasi calitate? Nimic nu iti poate acoperi mai bine podeaua sau o parte din parchet decat o mocheta al carei model l-ai decis chiar tu!

In ce cazuri ai nevoie de mochete personalizate?

Unul dintre cazuri l-am prezentat déjà mai sus, si anume, dorinta de a-ti decora casa cu mochete ale caror design a fost special ales sau conceput chiar de tine insuti. In momentul in care ai vizitatori, acestia vor admira cu siguranta mobilierul, obiectele de artizanat, peretii, insa, la un moment dat, cu siguranta isi vor arunca privirea si inspre podea si vor observa inca o parte a personalitatii tale. Mai mult decat atat, te vei simti bine de fiecare data cand vei pasi pe o mocheta ce te reprezinta in totalitate.

Un alt caz ar putea fi utilizarea unei astfel de mochete pentru a-ti decora biroul. Poti alege logo’ul companiei sau pur si simplu modele ce iti reprezinta profesia sau firma ; acestea vor fi cu siguranta apreciate de orice persoana care va intra in biroul tau, fie client sau asociat.

Poti folosi mochetele personalizate Kledor si in cazul evenimentelor speciale. Fie ca vorbim despre un eveniment personal sau despre unul organizat de catre compania ta, mochetele personalizate pot fi inca unul dintre elementele care sugereaza ideea evenimentului. Mai mult decat atat, in cazul in care vei folosi mochetele personalizate in folosul companiei tale, acestea pot fi o metoda foarte buna de mercantizare.

Alegand mochetele personalizate Kledor, vei avea posibilitatea de a crea propriul tau model, avand parte si de ajutorul echipei noastre (in cazurile in care ai nevoie). Mai mult decat atat, mochetele personalizate Kledor sunt confectionate din materiale de calitate superioara, fiind produse de firme germane si belgiene ca : Balta, Nordpfeil, Maltzahn Carpets.

Compania Kledor a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti pentru a-ti oferi solutii complete in privinta acoperirilor de pardoseala. Pe langa mochete, firma noastra iti ofera si parchet stratificat, covoare vinilice, acoperitori din cauciuc destinate spatiilor publice si altele. Un alt avantaj in colaborarea cu firma Kledor este montarea si livrarea produselor dorite in cel mai scurt timp posibil.

Alege mochetele personalizate Kledor pentru casa si biroul tau! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Adresa:
Tel / Fax:
E-mail:
Id Skype:
Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Bucuresti, Sector 4, cod postal 041783
031.422.96.05
0746.242.912office@kledor.ro
officekledor

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se