articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru un vin de calitate achizitionati storcatoarele de struguri de la Rezistent Prodcom

Pentru un vin de calitate achizitionati storcatoarele de struguri de la Rezistent Prodcom

🕔30.Aug 2013

Afacerile cu vin, ce includ culegerea strugurilor, stoarcerea acestora, iar mai apoi depozitarea mustului pentru obtinerea unui vin de cea mai buna calitate, au devenit extrem de profitabile pentru Romania, tara noastra oferind soiuri de struguri unice in lume ceea ce face ca vinul obtinut sa fie dorit de turistii care ne viziteaza tara, dar si de companii straine pentru comercializarea produselor peste hotarele tarii. Dar pentru a obtine un vin natural si de calitate ireprosabila este nevoie de aparatura de profil, de ultima generatie si desigur de foarte multa pricepere.

Daca experienta o poate acumula doar personalul ce se ocupa de acest domeniu, aparatura in schimb poate fi achizitionata doar de la distribuitori atestati si profesionisti. O astfel de companie este Rezistent Prodcom care este specializata in productia de articole tehnice de cauciuc si mase plastice. Mai mult compania detine personal de inalta calificare: ingineri, operatori chimisti, strungari, frezori, matriteri si de un parc de utilaje moderne: maşini cu comanda numerica, strunguri, freze, masini de rectificat si sudură WIG. Print intermediul acestor masini si prin priceperea personalului angajat, Rezistent Prodcom ofera doar produse de cea mai buna calitate, printre care se numara si storcatoarele de struguri.

Aceste storcatoare de struguri sunt necesare in procesul de obtinere a vinului atat pentru cei ce produc vin in cantitati industriale dar si pentru cei ce au o mica vie in spatele casei. Storcatorul de struguri reprezinta inlocuitorul presei manuale ce a fost folosita de parintii si stramosii nostri in stoarcerea strugurilor pentru obtinerea mustului. Dar, presa manuala era greu de utilizat, randamentul era extrem de scazut iar igiena nu era un punct forte al acestui dispozitiv. Asadar, daca doriti sa optimizati timpul de lucru, sa va usurati munca si sa lucrati ecologic, evitand situatiile neplacute, storcatorul de struguri este alegerea perfecta pentru dumneavoastra, sau pentru afacerea pe care o administrati.

Storcatoarele furnizate de Rezistent Prodcom sunt ecologice garantand igiena mustului obtinut. Aceste produse sunt confectionate din lemn, materialele chimice sau daunatoare fiind evitate. Rezistent Prodcom produce si comercializeaza storcatoarede struguri de diferite modele si marimi; puteti alege storcatoare pentru un volum mare de lucru, sau storcatoare pentru intrebuintare casnica. Desigur, in functie de modelul ales, pretul va fi diferit ceea ce inseamna ca daca aveti nevoie de un storcator pentru utilizare casnica, pretul achizitiei va fi unul mai mult decat avantajos.

In afara storcatoarelor de struguri, Rezistent Prodcom mai ofera si alte produse, precum: filtre pentru vin, matrite injectie, aparat distrugere ace seringa, piloni telescopici, aspersor irigatii si multe altele. Pentru a obtine lista completa a produselor si serviciilor oferite de Rezistent Prodcom accesati platforma online a companiei. Accesati acceasi platforma daca doriti sa aflati mai multe informatii legate de storcatoarele de struguri oferite si daca necesitati asistenta tehnica sau ajutor in achizitionarea produselor potrivite afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa realizati o comanda, nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos. Un formular stas ce poate fi utilizat pentru plasarea de comenzi este disponibil si pe pagina online a companiei.

Rezistent Prodcom, date contact:

S.C. Bucur Ges S.R.L.
C.U.I. RO2315102

Adresa sediului:
Str. Bariera Vâlcii `247
Craiova, România

Adresa punctului de lucru:
Str. Primăverii `31
Craiova, România

Telefonane:
(+4) 0744 474623
(+4) 0724 070362
(+4) 0351 432004

Fax:
(+4) 0251 462300

E-mail:
bucurges@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma nu uitati sa precizati faptul ca ati gasit-o pe reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment