articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru siguranta dumneavoastra, alegeti Helinick

Pentru siguranta dumneavoastra, alegeti Helinick

🕔17.Jun 2013

Va este teama de posibilele tentative de efractie? Vreti sa preveniti astfel de tentative? Sunteti in cautarea unui sistem profesional de detectie si avertizare efractie? Doriti o colaborare cu o companie specializata in domeniul sigurantei si protectiei, care sa va ofere cele mai bune solutii in acest sens? Foarte simplu. Raspunsul la toate aceste intrebari vi-l ofera compania Helinick.

Societatea s-a infiintat in anul 1991, iar, un an mai tarziua realizat prima instalare a unui sistem de alarma. In anul 1993, compania instaleaza primul sistem analog de detectie a incendiilor,  fiind o firma pioniera in acest domeniu. Odata cu trecerea timpului, compania a dorit permanent sa isi dezvolte serviciile si produsele oferite, astfel incat sa poata satisface cererea pietei de profil. Initial, activitatea firmei era reprezentata de importul si comercializarea sistemlor de securitate, insa, in prezent, compania bucuresteana este lider de  piata in domeniul integrarii solutiilor de securitate.

Cum functioneaza sistemele de detectie si avertizare efractie si ce beneficii vor avea utilizatorii acestora?

Sistemele de detectie a tentativelor de efractie reprezinta centrul masurilor de securitate ce pot fi adoptate de o fiinta umana, pentru locuinta sau pentru spatiul de birou. Aceste sisteme sunt concepute si montate pentru a descuraja, pentru a furniza un avertisment asupra unei tentative de efractie in curs de desfasurare, personalului sau locatarilor, unui dispecerat de monitorizare sau chiar trecatorilor.

Modul de proiectare a sistemlui ia in principal in considerare limitarea timpului pe care un eventual infractor il are la dispozitie de la detectie si pana la interventie, ceea ce face ca timpul de raspun sa joace un rol foarte important in planul de securitate al obiectivului. In acest sens, un plan de securitate bine pus la punct va tine cont atat de implementarea unui sistem de detectie, cat si a unui set de masuri de seurizare a incintei prin mijloace mecanice sau masuri suplimentare de resecurizare a incintei cat mai rapid dupa tentativa de efractie.

Aceste sistemele sunt, deobicei, conectate la un dispecerat central de monitorizare. Avantajul principal al unui astfel de sistem este posibilitatea imediata de interventie la receptionarea alarmei sau la confirmarea unei alarme, acolo unde exista mijloace suplimentare de verificare.

Un alt avantaj al acestor sisteme este reprezentat de faptul ca acestea pot inregistra frecventa  cu care au loc tentativele de efractie, avand in componenta lor o baza de date bine pusa la punct, care poate interpreta in foarte multe moduri datele culese.

Prin amplasarea unui sistem  de detectie efractie se reduce considerabil riscul accidentelor de securitate. Compania Helinick este dedicata 100% securitatii dumneavoastra si va ofera cele mai performante solutii in acest scop.

O yala buna si niste usi rezistente nu mai sunt suficiente pentru asigurarea protectiei antiefractie in sediile de firma si locuinte. Tocmai de aceea ar trebui sa apelati la serviciile si produsele companiei Helinick.

Date de contact:

Denumirea firmei: Helinick;

Numar de telefon: 021 404 44 44 sau 021 404 44 00.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre scannere 3D accesand link-ul urmator http://www.2biz-news.ro/?p=4445 .

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in