articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru placari cu sticla, ia legatura cu echipa Imperal Glass!

Pentru placari cu sticla, ia legatura cu echipa Imperal Glass!

🕔28.Oct 2016

Una din tendintele actuale in ceea ce priveste amenajarile interioare o reprezinta placari cu sticla, fie ea transparenta sau colorata, faianta clasica fiind inlocuita cu succes, intr-un mod modern cu totul si cu totul fabulos. De asemenea, acest tip de placare are si avantajul unui montaj foarte usor, un numar redus de rosturi de imbinare, curatare, igienizare si intretinere foarte simpla si rapida. Chiar daca sticla securizata pentru acest tip de placari este ceva mai scumpa decat o faianta obisnuita, aspectul estetic astfel obtinut merita investitia!

In ultimii 10 ani placari cu sticla au devenit foarte populare

De la an la an moda amenjarailor interioare se schimba. Mereu apare ceva nou, o idee, un concept, un produs sau o culoare. Daca pana nu demult gresia si faianta erau reginele bucatariilor si bailor, acum locul acestora a fost luat de placari cu sticla, transparenta sau colorata dupa preferinte.

Undeva in urma cu 10 ani, placarile cu sticla au patruns timid si in Romania, pentru ca in 2017 sa fie un trend, un must have pentru orice locuinta moderna. Desi sunt mai scumpe decat gresia si faianta, chiar si cu 50%, aspectul estetic astfel obtinut, originalitatea si personalizarea merita cu varf si indesat investitia.

Placari cu sticla transparenta, vopsita sau printata, tu ce alegi?

Astfel, ai posibilitatea de a opta pentru sticla transparenta, sticla vopsita sau sticla printata. Care este diferenta dintre acestea?

Sticla transparenta este o sticla securizata cu o grosime intre 4 si 10 mm. Aceasta se foloseste cu precadere pentru interiorul spatiilor comerciale, in acele zone de trafic intens, sau pentru cladirile de birouri, receptii, hoteluri, baruri, holuri, cabinete medicale sau saloane de infrumusetare. Este un produs igienic si foarte usor de curatat.

Sticla vopsita este tot o sticla securizata, insa culoarea este aplicata pe spatele sticlei, in acest mod fiind protejata de actiunile mecanice, de umiditate sau trecerea timpului. Gama de culori dintre care poti alege este foarte variata, paletarul RAL iti sta la dispozitie, la fel si grosimea sticlei. Se intrebuinteaza cu precadere pentru bai sau bucatarii.

Sticla printata digital este cu 25% mai scumpa decat cea vopsita si se refera la o sticla nu doar colorata intr-o singura nuanta, ci la adevarate tablouri, peisaje, flori, animale. Rezultatul este spectaculos si merita orice banut investit. Durata de viata este foarte mare, imaginile nu se deterioreaza, iar tu te poti exprima in fel si chip, imaginile sunt nelimitate.

Pentru placari cu sticla ia legatura cu specialistii de la Imperial Glass

Nu numai ca-ti pune la dispozitie sticla securizata – alba, transparenta sau vopsita -, insa Imperial Glass presteaza si servicii de placari cu sticla securizata. Este chiar indicat sa apelezi la niste specialisti pentru placarea cu sticla aleasa, deoarece este vorba despre multi bani si chiar vrei ca aceasta investitie sa aibe viata luna.

Imperial Glass are experienta necesara in comercializarea sticlei securizate si in montajul ei, in placari de top pentru persoane fizice sau juridice. In Oradea sau Alba-Iulia, serviciile sunt oferite la preturi competitive cu ajutorul unei echipe experimentate.

Ia si tu legatura cu echipa Imperial Glass si lasa-ti locuinta pe mana specialistilor!