articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru instalare usi de garaj, apelati cu incredere la Alo Service Usi!

Pentru instalare usi de garaj, apelati cu incredere la Alo Service Usi!

🕔20.Jul 2015

Sunteti interesat de instalare usi de garaj? Nu stiti ce model sa alegeti – usi de garaj tip rulou sau usi de garaj sectionale? Doriti sa apelati la serviciile unei companii care sa va ofere solutii complete in domeniu, respectiv atat instalare si mentenanta, cat si lucrari de reparatii atunci cand va fi cazul? Alo Service Usi, din Satu Mare, este solutia!

Alo Service Usi – pachet complet de servicii: instalare usi de garaj, mentenanta, evaluare, reparatii

Cu o experienta de peste 10 ani, compania Alo Service Usi este specializata in instalare usi de garaj si mentenanta acestora prin tehnici moderne si practice, ocupandu-se totodata si de inlocuirea si repararea celor vechi. Pachetele de servicii sunt concepute intr-un mod flexibil, activitatea vizand atat domeniul rezidential, cat si pe cel industrial.

Lucrarile efectuate in domeniul rezidential includ:

  • instalare si mentenanta usi de garaj, usi de interior, automatizari
  • service: piese de schimb, inlocuire, reparatii automatizari

Pachetul pentru sectorul industrial cuprinde:

  • instalare si mentenanta usi sectionale/ automate, rulouri metalice, rampe manuale/hidraulice, opturatoare termice
  • service: piese de schimb, inlocuire

Modele usi de garaj rezidentiale si detalii despre instalarea acestora

Pasul premergator procesului de instalare usi de garaj este sa va hotarati asupra modelului pe care il doriti: usi de garaj sectionale sau tip rulou.

Usile de garaj sectionale sunt, in principiu, cele mai populare alegeri in randul cumparatorilor, datorita fiabilitatii si robustetei. Sunt alcatuite dintr-un numar variabil de panouri care culiseaza in plan vertical in interiorul garajului pe profile de ghidare verticale dar si orizontale, montate in tavan. Nu necesita  spatiu suplimentar in afara garajului pentru a se deschide, fiind posibila si doar ridicarea partiala, la inaltimea dorita.

In ceea ce priveste detaliile de instalare usi de garaj sectionale, acestea se potrivesc pe orice forma de deschidere  – in unghi drept sau oblic, ori sub forma unui arc de cerc, oferind si pobilitatea montarii unei usi de trecere incorporata in poarta. Ca si variante de inchidere, usile pot fi standard (fara incuietoare), cu incuietoare care se monteaza in partea dreapta privind din interior, cu inchidere cu cheie, cu motor cu telecomanda sau intrerupator.

Usile de garaj tip rulou sunt potrivite oricarei dimensiuni de garaj deoarece sunt proiectate si construite sa nu ocupe nicio suprafata in interiorul sau exteriorul garajului. Actionarea se face electric, prin rularea covorului pe lamelele din aluminiu pe sistemul de ghidaj in jurul axului central, intr-o caseta rulou montata in partea superioara a deschiderii. In cazul unei pene de curent, motorul universal permite si actionarea manuala cu manivela. Puteti opta pentru instalare usi de garaj tip rulou daca puneti mare “pret” pe partea estetica, acestea conferind un aspect deosebit datorita diferitelor tipuri de suprafete si culori disponibile, precum si daca va doriti usurinta in exploatare (actionare comoda cu ajutorul motoarelor telecomandate si extrem de silentioasa).

Indiferent de alegere, specialistii Alo Service Usi vor raspunde cu promptitudine solicitarii dumneavoastra si cu oferte de preturi avantajoase! In plus, si dupa instalarea usii dorite veti putea lua legatura cu echipa firmei la numarul de urgenta 0721.081.024, daca apar probleme importante, “din senin”.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare