articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru evaluari extrajudiciare, AXS este partenerul potrivit!

Pentru evaluari extrajudiciare, AXS este partenerul potrivit!

🕔26.Aug 2015

Vrei sa rezolvi pe cale amiabila un litigiu cu privire la o datorie, la impartirea unui teren sau a unei constructii sau poate ca vrei sa verifici autenticitatea unui scris? In aceste cazuri ai nevoie de evaluari extrajudiciare, servicii prestate de catre specialistii de la AXS cu maxim de seriozitate si implicare!

Ce sunt evaluari extrajudiciare?

 

Evaluari extrajudiciare sau expertize extrajudiciare sunt rapoarte de specialitate pe care le intocmesc expertii in domeniul respectiv pentru ca apoi sa le emita. Aceste rapoarte se efectueaza in afara procedurilor reglementare cu privire la rezolvarea unor cauze ce sunt supuse verdictului justitiei. Cu alte cuvinte, se efectueaza in afara unui proces justitiar si, deci, nu sunt un mijloc de proba in justitie.

Dar la ce servesc totusi aceste evaluari extrajudiciare? Ele sunt solicitate de catre parti si au rol de argument pentru rezolvarea unor litigii pe cale amiabila sau pentru solicitarea administrarii probei cu expertiza judiciara. De regula, aceste expertize sunt solicitate de acele parti care isi stabilesc singure expertii, le stabilesc obiectivele, iar acestia din urma trebuie sa raspunda la ele.

De catre feluri sunt evaluarile extrajudiciare? Exista mai multe tipuri, insa vom aminti de cele mai des intalnite:

1. Evaluari extrajudiciare topografice. In acest caz expertul identifica o anumita suprafata de teren, apoi o verifica si o masoara pentru a corespunde planurilor cadastrale existente, iar in cele din urma propune modalitati de impartire a loturilor;

2. Evaluari extrajudiciare tehnice folosite in constructii. Expertul identifica un imobil, ii stabileste dimensiunile si modul de realizare, materialele folosite, calitatea lucrarilor si propune modalitati optime de impartire a acestui imobil;

3. Evaluari extrajudiciare contabile. Expertul face o analiza din punct de vedere contabil financiar al unei creante sau o datorie, verifica legalitatea inregistrarilor, face mentiuni cu privire la plati, recorecteaza sumele si isi exprima, in cele din urma, opinia cu privire la ilegalitatea sau legalitatea pretentiilor;

4. Evaluari extrajudiciare evaluatoare. In cazul unui teren sau a unui imobil, evaluatorul ii stabileste valoarea de circulatie avand in vedere anumite criterii;

5. Evaluari extrajudiciare grafoscopice. In astfel de cazuri evaluatorul are rolul de a verifica autenticitatea unui scris sau, dupa caz, a unei semnaturi ce apare pe un act important.

Cine ma ajuta cu evaluari extrajudiciare?

 

Cand vine vorba despre evaluari extrajudiciare trebuie sa apelezi la unii dintre cei mai buni, iar pe judetul Giurgiu, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Ilfov si Bucuresti AXS se afla in top.

Aceasta echipa de specialisti este membra autorizata ANEVAR, Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, si executa operatiuni de evaluare dintre cele mai diverse, la standarde ridicate de calitate, respecta normele, dar si prevederile legale aflate la ora actuala in vigoare in tara noastra.

Cum sectorul imobiliar se afla in atentia tuturor, AXS realizeaza evaluari pentru diferite imobile, constructii, cladiri, spatii industriale, spatii comerciale, case si vile, apartamente, hoteluri, hale de productie sau pensiuni. Se stabileste valoarea acestor constructii pentru ca mai apoi sa fie vandute sau cumparate fara probleme, ambele parti fiind impacate in acest mod perfect legal. Totul se face profi la preturi fara concurenta!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege evaluari extrajudiciare de la AXS. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile AXS? Pentru detalii, suna la numarul 0729-952.225 si 0762-242.639 sau trimite un e-mail pe adresa office@evaluariaxs.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de