articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru ca trebuie sa stii mereu ce bei, alege ionizatoare de apa de la Puri Optima!

Pentru ca trebuie sa stii mereu ce bei, alege ionizatoare de apa de la Puri Optima!

🕔19.Jan 2015

Ai de gand sa investesti in ionizatoare de apa? Cauti produse de buna calitate si totodata la preturi excelente? Puri Optima vine cu o oferta de nerefuzat in materie de ionizatoare de apa pe care nu trebuie sa o ratezi. Aceste ionizatoare inlocuiesc cu succes apa plina de clor de la robinet, apa de la vreun izvor si apa imbuteliata din magazine. Alege sa faci o investie de lunga durata care ajunge sa se compenseze cu timpul si in plus, nu presupune niciun efort fizic din partea ta. Ionizatoarele de apa sunt solutia ideala daca iti doresti sa consumi apa 100% pura si de calitate.

De ce sa optez pentru ionizatoare apa in defavoarea filtrelor de apa?

In cazul in care nu esti hotarat in ceea ce priveste echipamentele de filtrare si ionizare a apei si nu stii daca sa alegi filtre de apa sau ionizatoare de apa, iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai in vedere un ionizator de apa pentru familia si casa ta. Filtrul de apa o curata de substante chimice, reziduuri, impuritati, bacterii etc. Ionizatorul de apa are rol in ionizarea apei, ceea ce inseamna ca apa rezultata la finalul procesului de ionizare are un anumit pH.

De asemenea, aceste ionizatoare de apa sunt concepute pentru a-ti oferi o apa ionizata alcalina, o apa ionizata neutra si o apa ionizata acida. Pe piata de specialitate vei gasi ionizatoare de apa care au fost create pentru a regla anumite caracteristici ale apei: este vorba despre proprietatile antioxidante, cresterea cantitatii de oxigen din apa, eliminarea moleculelor ce formeaza binecunoscuta apa grea, continutul de substante nutritive etc. In functie de bugetul pe care il ai si de nevoile tale, poti opta pentru modelul de ionizator de apa dorit.

Pe langa aceste aspecte, trebuie sa ai in vedere faptul ca o apa rezultata in urma procesului de ionizare este o apa cu rol neutralizator impotriva acizilor din sange si a tesuturilor. Asadar, aceste ionizatoare de apa ne ofera exact apa de care avem nevoie, apa cu efect antioxidant, apa care ne hidrateaza in totalitate, care contribuie la detoxifierea organismului si neutralizeaza substantele toxice ce se gasesc in sange. Filtrul de apa nu este prevazut cu astfel de functii si prin urmare, daca iti doresti o apa care sa te hidrateze si care sa aiba un efect antibacterial, cel mai bine este sa iti achizitionezi ionizatoare de apa si sa le instalezi in casa ta.

Pentru ionizatoare de apa, apeleaza la Puri Optima!

Puri Optima este compania care are grija sa consumi o apa pura. Cu mai bine de 8 ani de experienta in domeniu, firma pune la dispozitia celor interesati echipamente si dispozitive de purificare, ionizare si filtrare a apei, cum ar fi: ionizatoare de apa, purificatoare apa bucatarie, dedurizatoare casnice, statii dedurizare industriale, instalatii desalinizare apa, instalatii potabilizare apa, accesorii, consumabile etc. Dupa cum se poate observa din oferta de produse, aceste echipamente se adreseaza persoanelor pentru uz casnic, dar si pentru uz industrial. Daca esti interesat, poti accesa magazinul online al firmei. Puri Optima este solutia ta daca iti pasa de ce bei!

Ionizatoare de apa de la Puri Optima – apa de calitate superioara! 

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică