articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru automatizare alege termoregulatoare

Pentru automatizare alege termoregulatoare

🕔17.Mar 2015

Chiar daca sunt modele de baza sau modele avansate, aceste aparate termoregulatoare ne ofera prilejul de a transforma o simpla locuinta, intr-un camin.

Cu siguranta cel mai important factor in a ne simti confortabil intr-un anumit mediu e o temperatura optima si constanta, care sa se poata monitoriza foarte usor cu termoregulatoare.

Iar daca doresti o automatizare “ca la carte” trebuie sa alegi termoregulatoare de calitate de la GeTech Automation care la randu-i este importator Gefran, producator de componente si sisteme de automatizare in procesele industriale.

Termoregulatoare – modele si intrebuintari

Solutiile industriale date de termoregulatoare se potrivesc atat pentru oameni cat si pentru animalele de companie. Si cum iubitorii de animale doresc cel mai mult ca viata si sanatatea animalelor sa nu fie in vreun pericol, un stapan grijuliu va achizitiona aparate termoregulatoare pentru bunastarea si confortul animaluui sau.

Pe site-ul magazinului online www.ge-tech.ro, gasiti diferite termoregulatoare din care puteti alege cele potrivite pentru dumneavoastra.

Termoregulatoare – tipuri de actionari

In functie de aparatele termoregulatoare, si tipul de actiune al fiecaruia probabil difera. In contiuare incerc sa prezint exemple de actionare a acestuia, dupa cum urmeaza:

  • Termoregulatoare ON/OFF – acestea au o reglare simpla si lenta in ceea ce priveste temperatura, aceasta fiind cam sensibila la variatii de current sau de tensiune.
  • Termoregulatoare Ptipul acesta de ajustare proportionala se adopta cand se doreste inlaturarea hysteresis-usului, elementului ce se actioneaza din controlul tip on/off si in felul acesta utilizatrul controleaza doua temperaturi.
  • Termoregulatoare PDse deriva cu ajutorul adaugarii unei ajustari P si da voie sa se efectueze o intoarcere imediata la valoarea initiala in caz ca are loc o variatie rapida de temperaturi ce se pot datora unor probleme grave venite din exterior.
  • Termoregulatoare PID – prin aceasta ajustare este permis controlul temperaturii in timp ce foloseste si actiunea PD, dar si actiunea integrala I, cu ajutorul careia se poate in mod automat inlatura presetarea tipica de ajustare proportionala.
  • Termoregulatoare cu auto-ajustare – care permite controlarea de temperatura printr-un proces de autoinvatare, calculandu-se toate valorile optime la un loc, din parametrii de reglare PID ce se sprijia pe optiunile elementului care se incalzeste.

Unde se gasesc aceste termoregulatoare

Printre multitudinea de produse si categorii, in oferta GeTech Automation, pe site-ul www.ge-tech.ro,  se regasesc si  termoregulatoare menite sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Termoregulatoare, fac parte din categoria componentelor pentru automatizare, in gama produselor de afisare si reglare a variabilelor de proces.

Intr-un timp din ce in ce mai scurt, pe masura ce innoirea produselor se face tot mai des, produsele de calitate ajung la dumneavoastra tot mai mult.

Asadar, pentru orice fel de solutii pentru diverse tipuri de industrii, GeTech Automation este cea mai bnna varianta, in colaborare cu Gefran, impreuna reusind sa gasiti si sa obtineti cele mai bune produse la preturi avantajoase, inclusiv termoregulatoare de calitate superioara.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa-i contactati.

Termoregulatoare de buna calitate importate de GeTech Automation, in colaborare cu Gefran, producator de sisteme si componente pentru automatizarea in industrie.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare