articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru apa lipsita de impuritati alege Eco Avangard

Pentru apa lipsita de impuritati alege Eco Avangard

🕔06.Nov 2013

Consumul zilnic de apa este indicat de medicii care recomanda un stil de viata sanatos. Cu toate acestea, din cauza impuritatilor, apa pe care o bem nu este chiar atat de sigura. Exista numeroase cazuri in care sunt identificati, in apa potabila livrata prin retelele centralizate, numerosi paraziti care pot provoca intoxicatii grave. Nici apa din fantani nu este mai sanatoasa, pentru ca aceasta contine de regula azotati proveniti de la ingrasaminte sau alte bacterii. Solutia nu conta in consumul de apa imbuteliata. Pe langa costurile ridicate, aceasta nu garanteaza calitatea apei. Chiar si asa, exista totusi variante care, odata adoptate, pot imbunatati considerabil siguranta apei.

Prin apa potabila se intelege orice tip de apa in stare naturala sau dupa tratare, folosita pentru baut, la prepararea hranei, ori pentru alte scopuri casnice, indiferent de originea ei si indiferent daca este furnizata prin retea de distributie, din rezervor sau este distribuita in sticla sau alte recipiente. Mentinerea puritatii apei in cadrul natural inseamna, mentinerea continutului de saruri si gaze, de organisme si microorganisme specifice unei ape naturale nealterate. Apa destinata consumului trebuie sa nu contina patogeni, sa fie incolora, insipida, inodora si sa nu formeze depozite de depuneri sau pete.

Exista mai multe sisteme de tratare a apei, plecand de la cele mai simple, precum cele mecanice, si ajungand pana la cele mai complicate, utilizate in special in mediul industrial sau laboratoare. Sistemele de tratare se dimensioneaza si se aleg numai dupa ce s-a facut in prealabil un buletin de analiza al apei pentru determinarea concentratiei contaminatilor si dupa ce s-a stabilit un consum mediu al apei. Statiile de filtrare sunt mai mult decat simple filtre si pot rezolva probleme complexe.

Pentru a te bucura de o metoda care sa-ti garanteze o apa lipsita de impuritati, trebuie sa apelezi la o statie de filtrare a apei. Eco Avangard, cea care are ca principal obiectiv furnizarea de solutii ecologice complete pentru tratarea si epurarea apei, iti pune la dispozitie echipamente speciale prin care apa este filtrata corespunzator. Odata utilizata, vei avea garantia ca apa pe care o bei este sigura pentru santatatea ta si a familiei tale. Reprezinta o solutie moderna si eficienta de a spune stop apei nefiltrate corespunzator. Mai mult decat atat o statie filtarea apa este o investite care se realizeaza cu minimul de costuri. Eco Avangard dispune de o gama completa de statii pentru filtrarea apei, in functie de necesitatile tale.

Din lista de servicii si produse Eco Avangard se regasesc: statii, filtre, pompe, aparate de masura si echipamente speciale, care se incadreaza perfect in cerintele actuale de protectie a mediului si sunt menite sa satisfaca nevoi complexe in domeniul industriei. Ne adresam societatilor care activeaza in domeniul alimentar, abatoarelor, unitatilor de procesare a carnii, domeniului petrolier, zonelor de stocare a apelor de incendiu si a apei potabile, precum si alor societati care au nevoie de solutii ecologice in gestionarea apei menajere sau reziduale.

Produsele pe care le punem la dispozitia colaboratorilor si clientilor nostri sunt realizate din materiale  si componente de inalta calitate, care asigura fiabilitatea si rezistenta in timp realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, totul la preturi competitive si accesibile oricarui buget. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina noastra de internet si sa consulti lista de echipamente cu care Eco Avangrad vine in sprijinul tau.

 

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca