articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

🕔23.Jun 2016

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si totodata fiind cel mai important centru religios si spiritual. Nu se cunosc cu certitudine inceputurile manastirii, daca este sa vorbim despre aceasta manastire din punct de vedere istoric.

Astazi reprezinta un important centru de rugaciune si regasire spirituala pentru multi pelerini si ocazional se organizeaza pelerinaje in acest loc sfant.

Regasirea sinelul, cainta si rugaciunea sunt esentiale pentru bunastarea sufletului si pentru petrecerea unei vieti armonioase.

Avraam Travel organizeaza ocazional pelerinaj Prislop pentru a va putea crea toate conditiile pentru a trai aceasta experienta greu de descris in cuvinte.

Pelerinajele o modalitate exceptionala pentru purificarea sufletului

Pelerinajele sunt organizate in scopul reunirii cu Dumnezeu dar si pentru a vi se ierta pacatele prin aceasta reunire spirituala. Fiecare pelerinaj Prislop organizat de Avraam Travel este realizat in asa fel incat confortul sa fie cel care primeaza si sa ofere totodata servicii de inalta calitate.

Reconectarea cu divinitatea este esentiala intrucat in momentele in care va simtiti pierduti numai Dumnezeu va poate ghida inapoi pe calea spiritualitatii. Un astfel de pelerinaj Prislop va poate oferi acest lucru prin a va ghida catre un loc sfant in care aceasta reconectare este posibila prin aducerea aminte a simplitatii si de faptul ca avem nevoie de atat de putine lucruri pentru a fi fericiti.

Manastirea Prislop este una dintre lacasurile sfinte cheie in care pelerinii prefera sa se duca pentru a se regasi pe sine si sa ceara iertarea pacatelor prin rugaciune. Putem spune ca cel putin o data merita sa incercati aceasta experienta de a pleca intr-un pelerinaj Prislop. Cei care merg deja in astfel de pelerinaje nu o fac de dragul turismului, de a vedea cat mai multe peisaje frumoase, ca intr-un concediu. Purificarea sufleteasca si curatarea acestuia de pacate este practic intregul scop al pelerinajului. Dupa o astfel de calatorie cu siguranta veti simti ca sunteti mult mai eliberati si cu gandirea mult mai limpede. Daca nu aveti astfel de sentimente in urma unui asemenea pelerinaj Prislop atunci cu siguranta va trebui data viitoare sa acordati mai multa seriozitate semnificatiei unui pelerinaj.

Avraam Travel organizeaza pelerinaj Prislop pe care sigur nu o sa il uitati prea curand

Totusi in momentul in care decideti sa faceti o astfel de calatorie catre lacasuri sfinte este recomandat sa aveti o imbracaminte si un comportament adecvate. Daca nu cunoasteti aceste aspecte pentru ca mergeti pentru prima data atunci va recomandam sa consultati un ghid in care scrie toate informatiile despre comportamentul si obiceiurile care exista in timpul unui astfel de pelerinaj.

Avraam Travel va ofera oportunitatea de a trai o astfel de experienta greu de descris in cuvinte prin oferte exceptionale de pelerinaj Prislop cat si la alte destinatii cu importanta religioasa majora. Nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.avraamtravel.ro unde veti gasi toate informatiile necesare despre cum puteti si dumneavoastra sa va petreceti timpul liber intr-un astfel de mod.

Similar Articles
Cele mai impresionante locuri de pe Terra

Cele mai impresionante locuri de pe Terra

1. Gheizerul colorat, Nevada, SUA 2. Drumul Uriașului, Irlanda de Nord 3. Fântâna lui Thor, Oregon, SUA 4.

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Intamplare ca-n filme in orasul danez Odense! Un taximetrist a relatat cum in timpul unei ture de noapte,

Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Atunci când viața ți se află în permanentă mișcare și ai de făcut multe lucruri

Pelerinaje cu Avraam Travel

Pelerinaje cu Avraam Travel

Agentia Avraam Travel va ofera posibilitatea de a va achizitiona pachete turistice pentru diverse pelerinaje

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de