articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pavele oferite de Telemarc!

Pavele oferite de Telemarc!

🕔11.Dec 2013

Orice persoana prefera sa vada o portiune pietonala pavata in schimbul uneia betonate sau cu pietris. Un pavaj cu aspect deosebit poate transforma orice locatie destinata pietonilor intr-un spatiu mai placut , oferindu-i un design cu totul deosebit. In cazul in care doresti sa iti pavezi aleea, curtea sau alte locatii, iti recomandam utilizarea pavelelor oferite de catre firma Telemarc din Arad!

Pavelele Telemarc sunt realizate la standarde superioare, iar tu ai la dispozitie o gama vasta de modele pentru a-l alege pe cel ideal proiectului pe care il ai in minte. Printre tipurile de pavele puse la dispozitie de catre firma noastra, se afla si:

Pavele rosii

Culoarea rosie va iesi imediat in evidenta, indiferent de locatia in care este instalat pavajul. Recomandarea noastra este montarea acestui tip de pavele in special pe trotuare, curti interioare si alei pietonale. Pavele Telemarc au o serie larga de avantaje, printre care se numara si rezistenta la temperature ridicate sau scazute, rezistenta la inghet, rezistenta la intemperii etc.

Pavele galbene

Acest tip de pavele inveselesc orice tip de locatie, datorita culorii vii. Pavelele galbene pot fi instalate in aproape orice tip de locatie, cum ar fi terasele comerciale sau pietele. Un avantaj al pavelelor este ca acestea sunt produse ecologice care sunt prietenoase cu mediul inconjurator, permitand aerisirea in totalitate a solului.

Pavele gri

Acest tip de pavele este potrivit in special pentru trotuarele stradale, nuanta fiind potrivita cu cea a carosabilului iar designul per total fiind unul simplu. Acestea sunt montata pe o baza de nisip, fiind foarte usor de montat iar demontarea fiind de asemenea un proces facil. Pavelele de culoare gri pot fi utilizate pentru orice tip de pavaje, fiind alese de cele mai multe ori pentru pavarea pietelor, a drumurilor cu acces usor si mediu si a pietelor.

Pavele vibropresate

Acest tip de pavele are un avantaj in plus fata de pavele obisnuite si anume, rezistenta la traficul greu. Pavelele vibropresate iti ofera o serie larga de avantaje, printre care aderenta marita, impiedica formarea baltilor de apa, sunt produse prin metode ecologice etc.

Pavelele Telemarc sunt foarte usor de montat si ii pot oferi un aspect deosebit aleii/curtii tale in cel mai scurt timp, datorita duratei scurte de timp necesara pentru montare. Datorita culorilor diverse (rosu, gri, galben, maro) ai posibilitatea de a crea o multitudine de modele, in functie de preferinte si de spatiul in care sunt amenajate. Mai mult decat atat, pavelele sunt o solutie durabila pentru amenajarea spatiilor pietonale, fiind rezistente in cazul traficului intens

Compania Telemarc  le pune la dispozitie clientilor sai o gama vasta de materiale de constructii, cum ar fi pavaje si bordure, pentru a asigura rezistenta spatiilor pietonale si un design deosebit. Printre serviciile oferite de firma noastra se numara fabricarea si montarea pavajelor.

Alege un design deosebit pentru aleile pietonale sau pentru interiorul curtii tale, utilizand pavele Telemarc! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai mult einformatii despre produsele si serviciile oferite de catre firma Telemarc, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Telemarc, date de contact:

Nr de telefon: 0744 704 782

Adresa de e-mail : telemarc_arad@ yahoo.com

De asemenea, puteti vizita punctual nostrum de lucru intre orele:

Luni- Sambata: 7:00 AM – 5:00 PM

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare