articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pavaje Telemarc – Amenajari exterioare rezistente si estetice!

Pavaje Telemarc – Amenajari exterioare rezistente si estetice!

🕔06.Aug 2014

Prin curti, pe alei, prin orase si prin orice spatii in care se desfasoara o circulatie constanta, pavajele reprezinta unele dintre cele mai utilizate produse de amenajare. V-ati intrebat vreodata de ce in ultimul timp este la moda pavajul aleilor cu piatra naturala sau din beton? Ei bine, raspunsul este foarte simplu. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa isi paveze aleile din gradini atat pentru decor, cat si pentru a trasa directia spre locul dorit. Spre deosebire de alte mijloace de amenajare, pavajele sunt mult mai rezistente si se comporta foarte bine la toate conditiile de temperatura si au o durata mai mare de functionare. Pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de produse de amenajare exterioara de calitate, Firma Telemarc din Arad vinde pavaje utilizate la imbunatatirea aspectului trotuarelor stradale, aleilor pietonale, spatiilor din curtile interioare, teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor sau mediu.

Realizati orice lucrare cu pavaje de calitate Telemarc!

In ultimii ani, observam cum pavajele din beton se dovedesc a fi tipurile potrivite de materiale pentru amenajarea suprafetelor exterioare. Prin pavajele de la Telemarc nu veti beneficia doar de o pavare solida, economica, ci si de un mijloc ideal de a intra in armonie cu mediul inconjurator. Date fiind aceste caracterisci exceptionale, pavajele din beton sunt preferate tot mai des pentru trotuare, zone carosabile sau zone industriale intens circulate.

Indiferent de lucrarile pe care le aveti in plan, trebuie sa stiti ca la compania Telemarc din Arad veti gasi intotdeauna pavele de calitate superioara. Oricand aveti nevoie de astfel de produse, firma va invita sa va alegeti produsele potrivite pentru a va indeplini proiectele de amenajari exterioare. In cazul in care intampinati probleme in procesul de selectie, angajatii firmei va stau la dispozitie cu sfaturi si idei pentru a va ajuta in alegerile dumneavoatra.

Avantajele utilizarii acestor pavaje!

Astazi, pavajele se pot utiliza in foarte multe spatii,  de la constructia trotuarelor, la parcari, in piete, parcuri sau in fata restaurantelor, la terase, aleile din gradina si borduri. Totodata, acestea pot fi folosite si cu scop ornamental, pentru infrumusetarea unui anumit loc. Indiferent de locul in care sunt utilizate, aceste pavaje va aduc o serie bogata de avantaje. Iata toate avantajele pe care aceste tipuri de amenajari le ofera:

– estetica deosebita: ofera un aspect estetic placut datorita multitudinii posibilitatilor de asortare

– sunt produse ecologice care permit drenajul si aerisirea solului

– sunt rezistente la ciclurile repetate de inghet-dezghet

– fac fata traficului intens

– intretinerea si repararea usoara, fara pierderi de material

– in situatiile reparatiilor sau ale lucrarilor de constructii pe suprafetele pavate, pavelele se pot scoate cu usurinta si apoi remonta

– asigurara suprafete rezistente la alunecare/derapare

Gama de pavaje oferita de firma Telemarc!

Cu ani buni de activitate in acest domeniu, Telemarc va pune la dispozitie o gama diversificata de produse din care puteti alege:

– pavele gri: sunt utilizate pentru amenajari de trotuare stradale, pardoseala pentru curtile caselor, alei pietonale, piete si terase, dar si pentru drumurile cu acces usor si mediu fara permisia utilajelor cu gabarit marit.

– pavele rosii: recomandate pentru a fi instalate pe trotuare, alei sau in curtile interioare. Ele au rezistenta sporita la frig si la trafic intens, asigura drenarea corespunzatoare a suprafetelor pe care sunt montate si prezinta un plus de aderenta.

– pavele galbene: aceste tipuri sunt rezistente la trafic intens, intemperii si sunt usor de montat datorita metodelor de fabricare. Utilizarea pavelelor se recomanda la pavarea aleilor pietonale, a curtilor interioare, a trotuarelor, teraselor comerciale sau a pietelor.

– pavele vibropresate: acestea sunt realizate astfel incat sa reziste la trafic greu si confera o aderenta marita. De asemenea, impiedica formarea de balti pe suprafata pavajului, sunt produse ecologice si au un aspect estetic placut.

In afara de pavaje, firma Telemarc din Arad mai ofera si si borduri. Acestea sunt utilizate la imbunatatirea aspectului drumurilor. Toate materialele de constructii pe care firma din vestul tarii le comercializeaza se monteaza foarte usor pe un pat de nisip si sunt la fel de usor recuperabile.

Date de contact:

Str. Fagului nr. 32, Arad, Arad

Telefon: 0744.704.782

Email: telemarc_arad@yahoo.com

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare