articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pastreaza bauturile in damigene de sticla – Expiglass

Pastreaza bauturile in damigene de sticla – Expiglass

🕔20.Feb 2014

Daca iti mai amintesti recipientele acelea mari din sticla cu gat scurt numite damigene, pe care le folosea bunicul  tau pentru a depozita vinul de calitate pe care il facea de unul singur in propria gradina, atunci inseamna ca stii cat de utile si adecvate sunt pentru stocarea bauturilor. Este posibil ca plasticul sa fie preferat in locul recipientelor din sticla, insa acesta nu este tocmai cea mai buna optiune (ca sa nu zic ca este cea mai rea) deoarece s-a dovedit ca acesta contine toxine care se elibereaza in continutul stocat (fie el lichid sau solid), afectandu-ne sanatata odata ce l-am consumat. Ei bine, acest lucru nu se intampla si in cazul damigenelor din sticla avand in vedere ca sunt fabricate dintr-un material ecologic si sanatos.

Societatea Expiglass din Ploiesti are ca obiect de activitate fabricarea damigenelor de sticla, desi la inceputul activitatii sale (1999) s-a axat pe executia de sticla artizanala cu decoratiuni florale pentru restaurante si magazine, dar in special pentru locuinte. Aceste articole de artizanat au fost exportate si in tari precum: Olanda, Italia si Belgia. Ne-am decis ca odata cu disparitia acestui trend si cu cea a unui important producator de damigene de sticla (Sticla Prahovei S.A.), sa ne concentram toate eforturile pentru satisfacerea necesitatilor din acest domeniu pentru ca cererea inca exista, ba mai mult, era una destul de ridicata.

Damigenele din sticla fabricate de catre societatea Expiglass din Ploiesti sunt realizate la cele mai inalte standarde profesionale, in urma unor procese tehnologice bine definite, cu ajutorul unor materiale de calitate si al unor echipamente performante, in conformitate cu normativele legislative din domeniu.

Aceste recipiente care se utilizeaza in special la depozitarea bauturilor alcoolice, pot fi confectionate cu diferite capacitati (5, 10, 15, 25, 50 de litri), in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi. Fragilitatea materialului nu trebuie sa mai reprezinte un motiv de ingrijorare deoarece damigenele din sticla pot fi acoperite cu un invelis din plastic ce le creste rezistenta si le transforma in recipiente sigur de manevrat si de depozitat, dar, in acelasi timp, fereste si continutul de razele soarelui. Damigenele din sticla nu altereaza proprietatile, gustul sau mirosul bauturii depozitate in ele. Acestea se pot inchide cu dop simplu de cauciuc sau cu dop de cauciuc cu tub de sticla astfel incat procesul de fermentatie sa fie controlat. Ambele tipuri de dopuri asigura o etansare perfecta.

Echipa de specialisti care activeaza in cadrul societatii noastre este experimentata, bine instruita, capabila sa satisfaca asteptarile fiecarui client in parte, oferind solutii customizate si optime. Ne pliem cu usurinta cerintelor voastre, iar acest lucru reiese si din faptul ca ne-am adaptat rapid schimbarilor de piata, alegand un alt domeniu de activitate.

Daca sunteti in cautarea unor damigene din sticla pentru depozitarea in siguranta a bauturilor alcoolice sau a altor lichide, va recomandam sa apelati la societatea Expiglass din Ploiesti, care, va promite, ca va fi un partener de incredere, pe care va puteti baza. Produsele noastre se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si celor fizice.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca